De populairste ronde vloerkleden


Naast het vloerkleed 200x300cm, zijn ronde vloerkleden een geliefde optie geworden om kamers sfeervoller en uitnodigender te maken. Er zijn tal van stijlen en materialen waarin ronde vloerkleden verkrijgbaar zijn, en ze kunnen overal in huis gebruikt worden, inclusief buitenshuis. In dit artikel bespreken we de populairste soorten ronde vloerkleden: ronde sisal vloerkleden, ronde kindervloerkleden en ronde tuinkleden.

Ronde sisal vloerkleden

Van natuurlijke vezels van de agave plant worden ronde sisal vloerkleden gemaakt. Sisal is een sterk en duurzaam materiaal dat slijtagebestendig is en makkelijk schoon te maken. Door de verschillende maten en kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn, passen deze vloerkleden bij elke interieurstijl. Sisal vloerkleden geven een natuurlijke en organische uitstraling aan een woning en zijn daarom perfect voor bohemien of Scandinavische interieurstijlen.

rond vloerkleed sisal

Ronde kindervloerkleden

Een vloerkleed rond voor kinderen is een must-have in elke kinderkamer. Het creëert een knusse speelruimte voor kinderen en biedt een zachte ondergrond om op te spelen. De vloerkleden zijn er in verschillende kleuren, patronen en maten zodat er altijd één bij de kamer van het kind past. Sommige ronde kindervloerkleden hebben grappige afbeeldingen of patronen die kinderen aanspreken, terwijl anderen eenvoudig en klassiek zijn. Vaak worden deze vloerkleden gemaakt van zachte materialen zoals katoen of wol, waardoor ze comfortabel zijn om op te spelen.

rond kleed kinderkamer

Ronde tuinkleden

Ronde tuinkleden zijn een perfecte manier om een zachte ondergrond te creëren voor buitenactiviteiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder waterdicht materiaal dat bestand is tegen weersomstandigheden en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn tal van kleuren en patronen waaruit gekozen kan worden, waardoor ze perfect passen bij de tuinmeubelen en de stijl van de tuin. Ronde tuinkleden zijn ideaal voor een picknick, buitenevenement of om lekker in de zon te relaxen.

rond vloerkleed tuin

Welke past bij jou?

Met zoveel verschillende stijlen en materialen waarin ronde vloerkleden verkrijgbaar zijn, is er voor elk wat wils. Het is belangrijk om rekening te houden met de stijl van je huis en de functie van het vloerkleed voordat je een keuze maakt. Als je van een natuurlijke en organische uitstraling houdt, dan is een ronde sisal vloerkleed een perfecte keuze. Als je kinderen hebt, dan is een ronde kindervloerkleed ideaal om een speelruimte te creëren. Als je graag buiten bent, dan biedt een ronde tuinkleed een zachte ondergrond voor buitenactiviteiten. Door te kijken naar je persoonlijke voorkeur en levensstijl kun je het perfecte ronde vloerkleed vinden dat bij jou past.

Bekijk ook:
3x Wanneer een rond vloerkleed
10x Ronde eethoek

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate