Duurzame gordijnen van A House of Happiness


Ben je op zoek naar mooie gordijnen die niet alleen perfect bij jouw interieur passen, maar ook duurzaam zijn? Lees hier alles over de duurzame gordijnen van A House of Happiness, die gemaakt zijn van PET-flessen en overschot uit de t-shirt industrie. Naast dat deze gordijnen beter voor het milieu zijn, zijn het ook prachtige eigentijdse gordijnen!Duurzame gordijnen van A House of Happiness

We zijn met z’n allen steeds meer bewust over dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Je ziet dan ook steeds meer mooie initiatieven waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en mooie producten en diensten die zo min mogelijk ten koste gaan van milieu, mens en dier. A House of Happiness is daar een mooi voorbeeld van – een kleurrijke textieldecoratiespecialist waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Bij dit mooie merk ken je terecht voor mooie op maat gemaakte gordijnen van PET-flessen en overschot uit de t-shirt industrie – gordijnen waar je echt blij van wordt!

Duurzame gordijnen van A House of Happiness

Over A House of Happiness

Vriesco International Fabrics, opgericht in 1919, is de overkoepelende organisatie van A House of Happiness. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel van het bedrijf. Speciale kwaliteitsbewakers reizen heel de wereld over om te letten op verantwoorde productie van de gebruikte stoffen en een gezonde werkomgeving.

In totaal heeft het bedrijf meer dan 140 medewerkers, die verdeeld over hun drie Experience Centers in Nederland (Leeuwarden, Waddinxveen en Eindhoven) en een kantoor in Antwerpen werken. Maar A House of Happiness is ook in het buitenland een groeiend succes.

Duurzame gordijnen van A House of Happiness

Duurzame gordijnen

A House of Happiness is ervan overtuigd dat het bewust en zuinig omgaan met het milieu ook voor creativiteit zorgt. Dit heeft onder andere geresulteerd in een prachtige collectie duurzame A House of Happiness gordijnen die volledig op maat worden gemaakt. In het gehele productieproces streven ze ernaar om CO2 uitstoot en afval te beperken, en om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Zo verwerken ze gerecycled polyester en snijafval uit de t-shirtproductie in hun gordijnen. Niet wordt zomaar weggegooid.

Van de ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Nadat deze worden gesmolten, wordt er draad van gesponnen, zodat daar weer nieuwe gordijnstoffen van geweven kunnen worden. Daarnaast wordt ook gerecycled katoen van restmateriaal bij producties van t-shirts verwerkt. En door gebruik te maken van waterbesparende druktechnieken kan maar liefst zo’n 80% water worden bespaard. En om het compleet te maken, worden de hoezen waarin de gordijnen worden verpakt en geleverd worden, ook gemaakt van gerecycled materiaal.

duurzame gordijnen van a house of happiness

Eigentijds en mooi

De gordijnen van A House of Happiness zijn niet alleen duurzaam, maar het zijn vooral oook hele mooie eigentijdse gordijnen. Daar gaat het immers uiteindelijk om als je op zoek bent naar raamdecoratie in huis. Wat voor interieurstijl jij ook hebt, A House of Happiness biedt verschillende opties om de gordijnen te maken die jij voor ogen hebt. Naast de verschillende soorten gordijnen, zoals overgordijnen, vitrages of inbetweens, kan je ook kiezen uit de mooiste kleuren en prints. Werk het af met een enkele, dubbele of een tripple plooi, laat het op ringen maken of confectioneren, en kies voor bieden of borders. Kortom, alles is mogelijk!

duurzame gordijnen slaapkamer duurzame gordijnen woonkamer

Naast mooie duurzame gordijnen, kan je bij A House of Happiness ook terecht voor andere mooie woonaccessoires zoals vloerkleden en wandkleden, dekens, poufs, manden, noem maar op.

Lees ook:
Lengte van de gordijnen
Duurzaam wonen in drie maanden
Het interieur van dit herenhuis is ontworpen met respect voor gezondheid van mens en milieu
Het interieur van dit herenhuis is ontworpen met respect voor gezondheid van mens en milieu

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate