Fijne compacte woonkeuken met roze muren


Een grote keuken, waar niet alleen gekookt wordt, maar ook om er gezellig te zitten, een kopje koffie te drinken, te ontbijten en gezellig met elkaar te kletsen. Dat is een hele populaire woonwens van velen. Woonkeukens heb je natuurlijk in heel veel verschillende formaten, vandaag willen we een compacte woonkeuken laten zien, die super leuk en gezellig is ingericht!

Fijne compacte woonkeuken met roze muren

Eclectische interieurstijl

Het is ook niet zomaar een woonkeuken van zomaar iemand, het is de woonkeuken van Sofie en Joakim. De meeste van ons weten waarschijnlijk niet wie dat zijn, maar in Denemarken zijn ze heel erg bekend. Sofie en Jaokim zijn namelijk beiden acteurs/actrices en presentatoren/presentatrices. En zij hadden vorig jaar hun appartement te koop aangeboden. Een super leuk appartement, die ze geweldig leuk hebben ingericht met een eclectische interieurstijl.

Fijne compacte woonkeuken met roze muren

Dubbele glazen deuren

Het appartement heeft een woonoppervlak van 163m2, waarvan de leefruimte dé plek is waar de meeste tijd in wordt doorgebracht. De leefruimte bestaat uit de fijne lichte woonkamer, die direct grenst aan de woonkeuken. Sommigen houden van een open keuken, anderen vinden een aparte keuken juist fijn. Beiden opties hebben hun eigen voordelen en nadelen. Dankzij de grote dubbele deuren met veel glas, profiteert deze keuken van het het beste van beide werelden.

Fijne compacte woonkeuken met roze muren

Karakteristieke details

Het is een hele fijne woonkeuken met heel veel licht. De originele details zoals het hoge plafond met de prachtige ornamenten en de hoge witte klassieke lambrisering geven de keuken heel veel karakter. De originele houten vloer is volledig wit geverfd, en gecombineerd met gedurfde roze muren, boven de witte lambrisering. Op de lambrisering zijn wandplanken gemonteerd, waar verschillende mooie lijsten op geplaatst zijn.

Fijne compacte woonkeuken met roze muren

Moderne witte keuken en stoere vintage eettafel

Tegelijkertijd is het ook een hele moderne keuken. Aan de ene kent, de buitenmuur, vind je de strakke moderne witte keukenkasten. Aan de andere kant is een stoere eethoek ingericht. Daar is een stoere vintage houten eettafel geplaatst, waar een vaste bank tegen de muur gecombineerd is met een mix van verschillende eetkamerstoelen.

Bron: Boliga.dk

1 Comment

  1. Pingback: Creëer de leefkeuken van je dromen: Tips en inspiratie - HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate