Hoofdkantoor van reclamebureau LEO digital network


Grote raampartijen, ruimtelijkheid, hoge plafonds, glazen wanden, betonstuc, gietvloer, stoere schuifeuren, designmeubels… Klinkt het een beetje als je droomhuis? Het zijn kenmerken en details van het nieuwe hoofdkantoor van LEO digital network. Een groot en creatief reclamebureau die gevestigd is in Shanghai in China. Vandaag gaan we binnenkijken in een super stoer en stijlvol ingericht kantoor!schrijfborden-kantoor

hoofdkantoor-reclamebureau-leo-digital-network

hangstoelen-eames

Het interieurontwerp en de kantoorinrichting van het nieuwe hoofdkantoor is gerealiseerd door architectenbureau LLLab. Zij hebben een ontwerp gemaakt, die anders is dan de kantoren die je gewend bent uit China.

Glazen wanden

Hoewel de werkplekken en de vele vergaderruimtes van elkaar gescheiden zijn, ervaar je door het gehele kantoor tóch een open en ruimtelijk gevoel. Dit is te danken door het gebruik van de grote glazen wanden die van de vloer tot aan het plafond lopen. De glazen wanden zorgen er bovendien voor dat het natuurlijk zonlicht tot alle ruimtes kan doordringen.

glazen-wanden-vergaderruimtes

stoere-barkrukken

hoofdkantoor-reclamebureau-leo-digital-network-3

Betonlook gietvloer en houten vloerdelen

Deze glazen wanden zijn gecombineerd met een mix van delen met strakke rauwe betonlook gietvloer en delen die bekleed zijn met warmere houten vloerdelen. En ook de vaste muren hebben een industrieel tintje gekregen, door deze met stoere grijze betonstuc te bewerken.

tafel-stoelen-mix-kantoor

Designmeubels en accessoires

De werkplekken bestaan uit stoere grote lange houten bureau’s, waar meerdere mensen aan kunnen werken. Ook de vergaderruimtes zijn voorzien van grote robuuste tafels. Daar zijn prachtige jaloersmakende designstoelen aan geschoven, zoals de mix van verschillende Eames stoelen.

Naast de tafels en stoelen, kom je overal nog meer stijlvolle spullen tegen. De mooie hanglampen, de plantenbakken die speciaal op maat zijn gemaakt voor aan het plafond in de gang, de industriële archiefkasten, de stoere barkrukken, noem maar op.

LEO-headquarters-in-Shanghai-reception-desk

betonstuc-muur-kantoor

hoofdkantoor-reclamebureau-leo-digital-network-4

hoofdkantoor-reclamebureau-leo-digital-network-2

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate