Deze inloopkast achter het bed is uniek!


De combinatie van de slaapkamer en de inloopkast is super populair. Dit geldt zowel voor kleine als grote slaapkamers. We hebben hier al heel veel mooie inspiratie voorbeelden laten zien. Mensen hebben geweldige ideeën met scheidingswanden, gordijnen en schuifdeuren. Maar vandaag willen we een slaapkamer inloopkast combinatie laten zien, die we voor het eerst hebben gezien. We love it!

Deze inloopkast achter het bed is uniek!

Master slaapkamer

Het is de slaapkamer van een geweldig mooi appartement in Zweden. Een karakteristiek pand die in 1910 is gebouwd en voorzien is van hele mooie originele details, zoals de originele ramen en deuren en de ornamenten aan het plafond. De bewoners hebben het appartement volledig verbouwd en opnieuw ingericht met een stoer klassiek vintage tintje. In totaal heeft het appartement een woonoppervlakte van 137m2, een ruime woonkamer, een ruime keuken, een ruime badkamer en twee slaapkamers. De kleine slaapkamer is ingericht als kinderkamer, en deze slaapkamer, de grote slaapkamer, is de master bedroom geworden.

Deze inloopkast achter het bed is uniek!

De slaapkamer is lekker licht en ruim. Naast de sierlijke ornamenten aan het plafond, tref je hier ook een mooie authentieke erker aan. Net zoals een aantal slaapkamer inloopkast combinatie, die we hebben laten zien, is ook hier de inloopkast ingericht achter het bed. Middels stijlvolle transparante gordijnen aan het plafond is de inloopkast van het bed gescheiden.

Deze inloopkast achter het bed is uniek!

Inloopkast met twee niveau’s

Het bijzondere aan deze inloopkast, is dat het uit twee niveau’s bestaat. Er is een platform gebouwd met grote ladekasten, die afgewerkt zijn met super stijlvolle bordeaux rode deuren en ronde gouden deurknoppen. Op dat platform zijn open kasten gerealiseerd, bestaande uit open kasten en kledingroedes. Middels een klein trapje aan de rechterkant, kan het tweede niveau bereikt worden.

Deze inloopkast achter het bed is uniek!

Helemaal aan de linkerkant zijn de grote zwarte ronde Muuto Dots haken aan de muur gemonteerd, die gebruikt worden voor het ophangen van tassen. Ook super leuk!

Meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Bekijk ook onze 30x slaapkamer ideeën!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate