Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie


In het begin van dit jaar hebben we de hele bijzondere slaapkamer laten zien, die ontworpen en ingericht is door architectenbureau Lim + Lu voor een appartement in Hong Kong. Hoewel de drie ruimtes gecombineerd zijn, hebben ze met behulp van een stoere stalen schuifdeur en spiegeldeuren de ruimtes tóch gescheiden van elkaar. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een slaapkamer, inloopkast en badkamer combinatie, zonder deuren. Wat zou jouw voorkeur zijn, met of zonder deuren? Wij zijn beniewd.

Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie

Deze slaapkamer hebben we gevonden in de portfolio van Susanna Cots Interior Design. Zij hebben het One Wave appartement ontworpen, een licht en modern appartement gelegen in het centrum van Barcelona. Het fijne van dit appartement is dat het voorzien is van heel veel raampartijen. Hierdoor tref je in elke ruimte heerlijke lichtinval aan, ook in de slaapkamer.

Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie

Op maat gemaakte glazen douchewand

Het eerste wat opvalt in deze slaapkamer is de badkamer. Deze kom je namelijk als eerste tegen als je vanuit de woonkamer hier binnen loopt. De badkamer is eigenlijk een super ruime inloopdouche, die middels een grote op maat gemaakte glazen wand gescheiden is van de slaapkamer. Het glas zorgt er niet alleen voor dat de ruimtelijkheid in tact is gehouden, het geeft de slaapkamer ook een architectonisch speels karakter. De wastafel en badkamermeubel is buiten de inloopdouche ingericht, die om de hoek overloopt op een loungehoek in de slaapkamer. Het is een strakke lage witte kast, die aan de bovenkant afgewerkt is met kleurrijke sierkussens.

Bed, lounge en inloopkast

Aan de slaapkamer kant vind je het bed, die opgemaakt is met bedlinnen in natuurlijke tinten. Boven het bed is een stoer hoofdbord aan de muur gemonteerd van rustieke houten planken. Hieraan vind je bovendien ook twee wandlampen.

De inloopkast is ingericht aan de andere kant van de badkamer. Ook daar is er gekozen voor strakke witte kasten, die volledig tot aan het plafond en over de gehele breedte van de muur op maat is gemaakt.

Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie

Inspirerende slaapkamer-badkamer-inloopkast combinatie

Bron: Susannacots.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate