Karakteristiek loft appartement aan Amsterdamse gracht


Naast interieur tijdschriften, Pinterest, Instagram en blogs, kan je soms ook enorm veel wooninspiratie opdoen bij makelaars. Vooral door de trend van turnkey woningen, die gekenmerkt worden door prachtige kant en klare interieurs, is het soms net zo inspirerend als bladeren door een editie van vtwonen.

karakteristiek-loft-appartement-aan-amsterdamse-gracht

Turnkey appartement

Zo zijn we laatst op de website van Broersma makelaardij een super inspirerende woning tegengekomen. Een turnkey loft appartement, in een grachtenpand, aan de befaamde prinsengracht midden in het centrum van Amsterdam.

Het loft appartement heeft maar liefst een woonoppervlak van 234m2, verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast is het ook voorzien van een heerlijk ruim dakterras.

grachtenpand-amsterdam

grachtenpand-amsterdam

Interieurmix van oud en nieuw

Het gaat om een karakteristiek grachtenpand, met een karakteristieke gevel en prachtige originele details. Binnen in de loft tref je dan ook stoere details aan zoals bakstenen muren en rustieke houten balken. Tegelijkertijd is het karakteristieke appartement verbouwd tot een echte moderne loft. Een open karakter, strakke afwerkingen, moderne voorzieningen en super stijlvolle meubels en accessoires. Deze combinatie van karakteristiek oud en modern strak, maakt dit loft appartement erg bijzonder.

zwarte-stalen-trap-loft-appartement

strakke-witte-keuken

strak-keukenblad

moderne-keuken-kookeiland

marmeren-salontafel-rond

loungehoek-loft-appartement

loft-amsterdam-woonkamer

kookeiland

kookeiland-loft

karakteristieke-ramen-loft-amsterdam

Door heel het loft appartement, zelfs in de badkamer, is er gekozen voor een strakke lichtgrijze gietvloer. Deze vloer gaat niet alleen erg goed met de strak gestuuukte witte muren, maar het vormt juist ook een mooie combinatie met de rauwe bakstenen muur en de rustieke houten steunbalken.

Ruime ruimtelijke leefruimte

Op de eerste verdieping is de grote lange en super ruimtelijke leefruimte ingericht, met aan de voorkant de woonkamer, de eetkamer onder de geweldige lichte serre en de moderne open keuken. De keuken bestaat uit een grote vaste apparatuurwand en een groot kookeiland. Aan het einde van de keuken vind je de stoere zwarte stalen trap, waar je toegang krijgt tot de bovenverdieping.

eettafel-strak

eettafel-onder-serre

eettafel-mix-stoelen

Privé ruimtes

Via de trap kom je eerst terecht in de overloop, waar een grote luxe inbouwkast is gerealiseerd. En de overloop biedt niet alleen toegang tot de slaapkamers, de badkamer en het thuiskantoor, daar vind je ook de trap naar het ruime zonnige dakterras.

stalen-trap

stalen-trap-naar-dakterras

slaapkamer-loft-appartement

plattegrond-loft-appartement-amsterdam

plattegrond-loft-appartement-amsterdam-leefruimte

plattegrond-dakterras-amsterdam

overloop-stalen-trap

moderne-schuifdeuren

moderne-badkamer-gietvloer

modern-thuiskantoor-loft

loft-appartement-gietvloer-slaapkamer

dakterras-amsterdam-loft-appartement

dakterras-amsterdam

Bron: Broersma.nl

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate