In deze mooie slaapkamer vind je een aantal hele leuke decoratie ideeën!


De titel verklapt al heel veel. Dus als je op zoek bent naar leuke en originele ideeën om jouw slaapkamer te decoreren, lees dan vooral verder!

mooie-slaapkamer-vind-aantal-hele-leuke-decoratie-ideeen

We gaan vandaag een kijkje nemen in de slaapkamer van een super leuk en vrolijk ingericht Scandinavisch appartement. Hoewel het appartement ingericht is met veel aparte ruimtes, zoals een aparte leefkeuken, een woonkamer, een eetkamer en meerdere slaapkamers, ervaar je hier tóch heel erg een ruimtelijk gevoel. Dit komt doordat alle vertrekken met elkaar verbonden zijn. De slaapkamer bijvoorbeeld, is zowel middels prachtige authentieke dubbele spiegeldeuren verbonden met de eetkamer, als met de hal. Het is bovendien ook voorzien van heerlijke grote raampartijen, waardoor er een enorme hoeveelheid natuurlijk zonlicht tot diep in de slaapkamer kan bereiken.

scandinavische-eetkamer

eetkamer

Patroon behang

Laten we het eerst over de basis van de slaapkamer hebben. Er ligt hier een originele houten vloer, die volledig wit is geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met super leuk behang aan de muren. Een leuk behang met een soort golven patroon in de kleuren grijs en wit. Het komt vaak voor dat er slechts één muur wordt behangen, maar hier hebben ze er dus voor gekozen om dat bij alle muren te doen. En het resultaat is geweldig!

slaapkamer-grote-ramen

slaapkamer-deuren

eames-schommelstoel-slaapkamer

dubbele-spiegeldeuren-slaapkamer

Bed opmaken en leuke muurdecoratie

Alle aandacht in deze slaapkamer gaat naar het gedeelte rondom het bed. Allereerst is het bed erg stijlvol opgemaakt met mooie bedlinnen en kussens. Daar begint het natuurlijk bij. Daarnaast vind je rondom het bed ook een aantal erg leuke decoratie ideeën. De muur waar het bed tegenaan staat is bijvoorbeeld gedecoreerd met een mix van fotolijsten met leuke prints, een kleine opgezette hertengewei en een stijlvolle hanglamp, die opgehangen is aan een houten haak.

slaapkamer-muurdecoratie

Deze lamp is niet de enige lamp in de slaapkamer, want boven het bed is de prachtige Z1 hanglamp opgehangen van Ay illuminate.

ay-illluminate-z1-lamp-slaapkamer

rozet-plafond-ay-illuminate-hanglamp

Tot slot is er ook nog een nachtlamp geplaatst op het krukje naast het bed.
Naast het bed zijn namelijk een krukje en een oude vintage cafe stoel neergezet die als nachtkastjes worden gebruikt.

vintage-cafe-stoel-nachtkastje-naast-bed

Ook de vensterbank is eenvoudig maar leuk gedecoreerd. Daar vind je stapels tijdschriften en verschillende planten in leuke potjes.

planten-vensterbank-slaapkamer

Aan de rechterkant van de slaapkamer is een grote kledingkast geplaatst. Een grote kledingkast met grote witte schuifdeuren, die enorm veel opbergruimte biedt voor heel veel kleding en accessoires.

Meer slaapkamer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze 30x slaapkamer ideeën!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate