In deze kinderkamer is een super leuke vide speelruimte ingericht


Een aparte speelkamer is natuurlijk ideaal. De geweldige speelkamer op zolder is daar het perfecte voorbeeld van. Maar helaas heeft niet iedereen het geluk om zo’n ruimte in te richten in huis, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Wat ook erg leuk is, is een apart speelgedeelte in een kinderkamer. Dat zou wel heel goed mogelijk zijn als je een grotere kinderkamer hebt.

kinderkamer-vide-speelruimte

Hieronder zien jullie de kinderkamer van Lucía van vier jaar, en Félix van 1 jaar. Zij delen hun kamer, die ingericht is door hun moeder Elisa Restrepo. Als schoenenontwerpster is Elisa erg creatief. Maar die creativiteit is ook duidelijk terug te zien in het interieur van haar huis. Samen met haar man zijn ze in totaal een jaar bezig geweest om het volledig te renoveren. Het resultaat mag er wezen, vooral ook de kinderkamer.

Het is een heerlijke grote kinderkamer met veel licht en ruimte. Er is een slaapgedeelte ingericht waar de twee kinderbedden geplaatst zijn. In dat gedeelte vind je in de hoek ook een leuke op maat gemaakte boekenrek, waar alle kleurrijke kinderboeken zijn opgeborgen.

boekenrek-kinderkamer

kleine-raampjes-kinderkamer

leuk-kinderbed-kalon

Speelruimte vide

Naast dit slaapgedeelte, is er in deze kinderkamer ook een speelruimte ingericht. Voorheen was dit gedeelte een opslagkast, die alleen van buitenaf bereikt kon worden. Elisa besloot dit gedeelte bij de kinderkamer te betrekken, zodat ze er een leuke speelruimte van kunnen maken. Het is een soort kleine vide geworden, die je middels een kleine trap kunt betreden. Je vindt er onder andere een leuke tipi tent, een hobbelpaard en een witte speelgoedkeuken.

tipi-tent-kinderkamer

speelruimte-kinderkamer

speelgoedkeuken-kinderkamer

Neutrale kinderkamer met kleurrijke details

In de basis is de gehele kinderkamer neutraal ingericht, maar door verschillende kleurrijke accessoires, zoals de kleurrijke boeken, vind je hier tóch heel veel kleur. De kleurrijke slingers aan het plafond bijvoorbeeld of de grote vloerkleed in het slaapgedeelte.

kleurrijke-vloerkleed-kinderkamer

Mothermag.com | Fotografie: Kisha Bari

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate