Klein balkon terras aan de slaapkamer


Een groot balkon, dakterras of tuin is altijd wel fijn, maar dit betekent niet dat een kleine buitenruimte niet fijn kan zijn. Sterker nog, een kleine buitenruimte kan zelfs super leuk en knus zijn. Dat hebben we bijvoorbeeld laten zien met het knusse balkon terras van de Scandinavische bovenwoning. Vandaag willen we jullie weer laten zien hoe leuk een klein balkon terras kan zijn. Raak geïnspireerd van deze geweldige buitenruimte!

Klein balkon terras aan de slaapkamer

Klein, maar fijn, dat geldt zéker voor dit balkon terras. Het is het balkon terras van een klein duplex appartement van slechts 51m2. Op de benedenverdieping zijn de woonkamer, keuken en badkamer ingericht, terwijl je de slaapkamer op de bovenverdieping vindt. Deze praktische indeling is erg fijn, vooral voor zo’n klein appartement. En wat zéker ook fijn is, is dat het ook beschikt over zo’n balkon terras, die je middels een moderne schuifpui vanuit de slaapkamer kunt betreden.

Klein balkon terras aan de slaapkamer

Klein balkon terras aan de slaapkamer

Goed beschut en tóch zonnig balkon

Hoewel het balkon terras goed beschut is, is het tóch een erg zonnig balkon. Het voordeel is dat je er vrijuit kunt zonnen, zonder nieuwsgierige buren. Het kan op dit balkon terras zelfs zó zonnig zijn, waardoor ze besloten hebben om er een zonnedoek op te hangen voor het creëren van schaduw.

Vrijuit zonnen

Zonnen is alleen mogelijk als je er comfortabel kunt zitten of liggen. Dat kan hier allebei, op de heerlijke luxe loungebank. Naast de vele aardetinten op dit balkon terras, vind je hier ook heel veel kleur. Dit is te danken aan de kleurrijke bloemen in de verschillende potten en plantenbakken aan de balkonreling.

Klein balkon terras aan de slaapkamer

Klein balkon terras aan de slaapkamer

Dit balkon terras is bovendien niet alleen voor overdag bedoeld. Door de verlichting, in de vorm van een mooie wandlamp en een gezellige slingerverlichting, kun je er ook heerlijk in de avond vertoeven!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate