Leuke vintage woondecoratie


Vintage is eigenlijk een ander woord voor oud. Dan is het tóch wel een beetje raar dat er zóveel liefhebbers zijn van vintage interieurs. Waarom zou je allemaal oude spullen willen hebben in huis? Nou, gewoon omdat het mooi is! Natuurlijk zijn niet alle oude spullen ook daadwerkelijk vintage. Het moeten wel een bepaalde uitstraling hebben. Als het gaat om vintage meubels kan je denken aan een vintage leren bank of stoere vintage stoelen. Maar daarnaast zijn er ook hele leuke vintage spullen die je als woondecoratie kunt gebruiken. Deze leuke vintage woondecoratie willen we vandaag aan jou laten zien.

Leuke vintage woondecoratie

Vintage koffers

Koffers hebben als functie om je reisspullen in mee te nemen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor vintage koffers. Althans, vroeger werden ze natuurlijk wel daarvoor gebruikt, maar tegenwoordig worden vintage koffers veel meer gebruikt als woondecoratie in huis. Stapels vintage koffers die als nachtkastje worden gebruikt, als opslag voor speelgoed, als salontafel, noem maar op. Het kan allemaal!

Vintage koffers

Vintage koffers

Vintage koffers

Vintage ventilator

In de warmere landen is een ventilator een absolute musthave. Vooral als je geen airco in huis hebt. Er zijn tegenwoordig heel veel moderne ventilators die perfect werken, maar vind je het ook niet stiekem veel leuker om een vintage ventilator te hebben? Niet om af te koelen, maar om het als woondecoratie te gebruiken natuurlijk.

Vintage ventilator

Vintage ventilator

Vintage ventilator

Vintage platenspeler

Digitale muziek is niet meer weg te denken. Veel mensen kunnen dan ook niet meer zonder online muziekdiensten zoals Spotify. Alleen de echte liefhebbers van LP’s hebben thuis nog een platenspeler staan. Het is super leuk om af en toe een plaat op te kunnen zetten. Net als met fan’s, zijn er ook wel moderne platenspelers verkrijgbaar, maar voor het perfecte nostalgische gevoel, neem je natuurlijk een vintage platenspeler. Een vintage platenspeler staat bovendien super leuk in huis!

Vintage platenspeler

Vintage platenspeler

Vintage platenspeler

Vintage typemachine

Een vintage typemachine kan je een beetje vergelijken met een vintage platenspeler. Ze worden allang niet meer gebruikt voor waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Daar hebben we tegenwoordig computers en laptops voor. Maar als woondecoratie in huis is een vintage typemachine altijd wel een leuk idee!

Vintage typemachine

Vintage typemachine

Vintage typemachine

2 Comments

  1. Pingback: Originele woonkamer inspiratie? Neem een kijkje in deze woonkamer! | HOMEASE

  2. Pingback: Vintage turntoestellen in huis | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate