Kleine grijze woonkamer


Vandaag wil ik jullie inspireren met de woonkamer van een klein stadsappartement, die ik in Est magazine heb gevonden. Je zou het niet zeggen, maar het appartement is gelegen in Kaapstad in Zuid Afrika. Des te leuker en verrassender het is toen ik deze woonkamer zag!

Kleine grijze woonkamer

De bewoners van het kleine appartement wordt gevormd door een creatief stel. Ondanks de beperkte oppervlakte en ruimte, is alles wel heel netjes georganiseerd. Ze hebben het ook zó leuk ingericht.

Grijze muren en houten vloer

De woonkamer is klein, maar heel erg knus en sfeervol. Witte muren zijn afgewisseld met een donkergrijs geschilderde muur. Ook de gehele oude houten vloer is met dezelfde grijze verf geschilderd. Dit is overigens een hele goede manier om nieuw leven te blazen in je oude houten vloer.

Stijlvolle meubels en decoratie

Het grijs geeft de woonkamer een mysterieuze, maar zeer stijlvolle uitstraling. Vooral ook in combinatie met de mooie meubels. Je vindt hier ook erg leuke simpele decoratie, die de kleine woonkamer nóg leuker maken. De fotolijst collage aan de grijze muur bijvoorbeeld of de zwarte bijzettafel met daaronder de stapel tijdschriften. Zelfs de mooie zwarte fiets wordt als decoratie gebruikt in deze woonkamer.

Kleine grijze woonkamer

Kleine grijze woonkamer

Kleine grijze woonkamer

Bron: Est magazine | Fotografie: Greg Cox

1 Comment

  1. Pingback: 13x Grijze interieurs | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate