Kleine klassieke badkamer van nog geen 4m2


Je hebt klassieke klassieke badkamers en je hebt klassieke badkamers in een modern jasje. Vandaag gaan we binnenkijken in zo’n moderne klassieke badkamer vol praktische ideeën en inspiratie. Een kleine badkamer van nog geen 4m2, die in 2014 volledig is gerenoveerd. Om het ontwerp meer aan te laten sluiten op de klassieke stijl van het Scandinavisch appartement, is er gekozen voor moderne gemakken met een chique klassieke look.

Kleine klassieke badkamer van nog geen 4m2

Praktische indeling in een kleine badkamer

Bij het een kleine badkamer is niet alleen de stijl belangrijk, maar vooral een praktische indeling is van groot belang. In dit ontwerp is de badkamer ongeveer op de helft gescheiden door een scheidingsmuur. Deze scheidingsmuur loopt niet helemaal tot aan het plafond en is een meter breed. Het verdeelt het toilet en de wastafelmeubel met de inloopdouche. In het eerste gedeelte vind je het moderne hangtoilet, terwijl de wastafelmeubel gemonteerd is aan de scheidingsmuur. Aan de andere kant van de muur is de inloopdouche ingericht.

Kleine klassieke badkamer van nog geen 4m2

Zwart wit klassiek

Een praktische indeling is erg belangrijk voor een kleine badkamer, maar het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Er is gekozen voor een zwart wit geblokte tegelvloer, gecombineerd met minimalistische witte metrotegels aan de wanden. Beiden geven de badkamer een klassieke look. Deze basis is verder ingericht met stijlvolle klassieke details zoals de zilveren barok spiegel boven de moderne zwarte wastafelmeubel, de gouden kraan, de minimalistische bollampen aan het plafond en boven de spiegel, de twee kleine zwarte hakjes aan de wand en de gouden handdoekenrek tegenover de inloopdouche.

In de inloopdouche vind je bovendien een prachtige zwarte klassieke regendoucheset, bestaande uit een grote regendouche en een bijbehorende handdouche.

Kleine klassieke badkamer van nog geen 4m2

Kleine klassieke badkamer van nog geen 4m2

1 Comment

  1. Pingback: Metrotegels | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate