Deze kleine woonkamer is minimalistisch mooi ingericht


Less is more! Dit is vaak het advies van interieurstylisten en ontwerpers voor de inrichting van kleine interieurs. En dit advies hebben ze in deze kleine woonkamer perfect tot uitvoering gebracht.

Originele kenmerken

Het is de woonkamer van een klein appartement van 57m2 uit Stockholm. Dankzij het hoge plafond oogt de woonkamer wel een stuk ruimer dan het in werkelijkheid is. En naast het hoge plafond tref je hier ook prachtige originele kenmerken zoals de karakteristieke deurposten, de stijlvolle hoge plinten en de authentieke Zweedse tegelkachel in de hoek van de woonkamer.

Lees ook: Kleine woonkamer inrichten? 18x Tips!

warme-natuurtinten-woonkamer

Warme natuurtinten

Een mooie lichte Scandinavische houten vloer en wit geschilderde muren vormen hier de basis van het interieur. Desondanks tref je hier ook heel veel warmte aan, wat vooral te danken is aan de warme natuurtinten die hier middels een aantal eenvoudige meubels en woonaccessoires zijn toegevoegd.

mooie-meubels-woonkamer

Mooie meubels en accessoires

De lichtbeige kleurige bank met houten poten bijvoorbeeld is super eenvoudig, maar wel erg leuk en stijlvol aangekleed met mooie linnen kussens en dekens. Vóór de bank is een grove vloerkleed geplaatst met daarop een zwarte rechthoekige salontafel en een leuk krukje van kurk. Dit krukje is een van de bijzettafeltjes van de Vitra Cork Family. Ook de kleine vloerlamp, de Cesta lamp, is een super leuke toevoeging.

kurk-krukje

1 Comment

  1. Pingback: Smalle woonkamer inrichten | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate