Uitrekbare wandlamp


Een uitrekbare wandlamp, ook wel bekend als de harmonica lamp (vanwege het uitschuifbare karakter) of de schaarlamp (vanwege het schaareffect van het in- en uitschuiven). Een super stoere lamp die past bij bijna alle soorten interieurstijlen. Vroeger werden de schaarlampen gebruikt in fabrieken en werkplekken boven werktafels. Door het uitrekbare karakter van de wandlamp waren ze vooral erg praktisch. En nu zie je ze terug in de mooiste interieurs bij mensen thuis!

Industriële wandlamp

Hoewel de uitrekbare wandlamp van zichzelf een stoer industrieel tintje heeft, passen ze vrij in elke interieurstijl. Of je nou een industrieel interieur hebt, een modern interieur, een landelijk interieur of zelfs een klassiek interieur. Je kunt de lamp bovendien op verschillende manieren in huis gebruiken. Net als vroeger kan je de schaarlamp gebruiken als lamp boven je bureau op kantoor. Maar het is ook super leuk om het aan de muur op te hangen naast of boven de bank in de woonkamer. In de keuken kan je de lampen boven het aanrecht monteren, en in de slaapkamer zijn de uitrekbare wandlampen ook erg stoer als nachtlampen.

Veel schaarlampen en harmonicalampen zijn van zwart staal, maar tegenwoordig zie je ze ook vaak in het hout of plastic.

Wil je ook een uitrekbare schaarlamp kopen? Helemaal onderaan de pagina bij ‘Shop de look’ hebben we een aantal hele mooie schaarlampen voor je gevonden!

uitrekbare-wandlamp

schaarlampen

harmonica-lamp-goud-zwart

industriele-schaarlamp-zwart

harmonica-lamp-bank-woonkamer

industriele-wandlamp

houten-schaarlamp-slaapkamer

zwarte-harmonica-lamp-woonkamer

industriele-wandlampen-slaapkamer

schaarlamp-woonkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate