Leuke medicijnkastjes


Niets is vervelender dan het niet kunnen vinden van je medicijnen, pleisters, verband, noem maar op. Spullen die thuishoren in een medicijnkastje. Maar dat probleem heb je dus als je geen medicijnkastje in huis hebt. Doktoren en apothekersassistenten adviseren daarom altijd een medicijnkastje aan te schaffen. Sterker nog, ze adviseren om je medicijnkastje minstens één keer per jaar te controleren. Pijnstillers voor volwassenen en kinderen, iets tegen maag- en darmklachten, iets tegen keelpijn, noem maar op. Los van de inhoud en het belang van het hebben van een medicijnkastje, kan een medicijnkastje ook gewoon erg leuk zijn als decoratie in huis.

leuke-medicijnkastjes

Medicijnkastje aan de muur

Medicijnkastjes zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Er zijn speciale medicijnkastjes, die ook echt gemaakt zijn om er medicijnen in te doen. Deze medicijnkastjes zijn vaak voorzien van een grote rode kruis. Er zijn zelfs modellen waarbij het doosje zelf één grote kruis is. Deze zijn niet te missen! Dit kunnen wandkastjes zijn die je aan de muur kunt monteren. En dit kunnen ook medicijndozen zijn die je in de kast of op de plank kunt plaatsen.

Daarnaast kan je natuurlijk ook andere kastjes en dozen gebruiken als medicijnkastje. Als de spullen er maar goed in passen. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld de wandspiegelkast in de badkamer om er medicijnen in te doen.

Plek in huis

En plek van het medicijnkastje is ook iets om over na te denken. De badkamer is een populaire locatie, omdat dit een veilige plek is in verband met kinderen. Maar je kunt ook denken aan het toilet, in de meterkast of in de keuken.

leuke-medicijnkastjes

leuke-medicijnkastjes

leuke-medicijnkastjes

leuke-medicijnkastjes

leuke-medicijnkastjes

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate