Scandinavische kinderkamer met leuk dieren behang


Op zoek naar leuke en originele kinderkamer inspiratie? Dat komt goed uit, want vandaag gaan binnenkijken in een super leuk ingerichte kinderkamer. Een kamer van een Scandinavisch driekamerappartement uit Stockholm, ingericht met een mooie basis en stijlvolle meubels en accessoires. Bekijk het ‘Shop the look’ gedeelte om de stijl van deze kinderkamer bij elkaar te shoppen!

Scandinavische kinderkamer met leuk dieren behang

Het formaat van de kinderkamer is goed. Niet super groot, maar zeker niet te klein. De kamer heeft bovendien een grote raam, die voor het natuurlijk zonlicht zorgt. En het hoge plafond zorgt voor voldoende ruimtelijkheid.

Leuk kinderkamer behang

Er is gekozen voor een chique visgraat vloer, wat altijd wel een goed idee is. Eén muur is strak afgewerkt en wit geschilderd, terwijl de andere drie muren zijn bekleed met behang. Super leuk Djurriket behang van het Scandinavische merk Duro, waar een speels dierenpatroon op afgedrukt is.

Scandinavische kinderkamer met leuk dieren behang

Leuke meubels en accessoires

Het grijze bed met de hoge hoofdsteun, het lage bureautje en de ladekast vormen de grote meubels in deze kinderkamer. Deze zijn aangevuld met een aantal super leuke accessoires. De decoratie ballen aan het plafond, de wandlamp tegen de hoofdsteun, de wasmand met het grid patroon die als opbergzak wordt gebruikt, en de turnringen aan het plafond. Een leuke manier om een speels effect te creëren in een kinderkamer.

Scandinavische kinderkamer met leuk dieren behang

Bron: Fantasticfrank.se

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate