In deze slaapkamer mag je elke dag uitslapen!


Iedereen vindt het fijn om uit te slapen. Geen wekker, geen stress en geen ochtendhumeur. Dat klinkt als muziek in de oren. Alleen de gedachte al geeft enorm veel veel rust. In de onderstaande slaapkamer hebben ze iets bedacht, waardoor je elke dag mag uitslapen. Fijn!

slaapkamer-mag-dag-uitslapen

Het is de slaapkamer van een super klein appartement met een woonoppervlak van slechts 40m2. Dat is weliswaar erg klein, maar het appartement is wel erg praktisch en vooral ook heel leuk ingericht. De slaapkamer is daar een heel mooi voorbeeld van.

Nis bekleed met jungle behang

De mooie lichte houten vloer is gecombineerd met Scandinavisch witte muren. En door het grote raam is het er lekker licht en fris. Maar niet alle muren zijn wit. In de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, vind je namelijk een grote nis, die bekleed is met behang. Zowel de grote muur, de twee smalle muurtjes en het plafond in de nis is volledig bekleed met behang met een kleurrijk en vrolijk jungle patroon. En het bed op houten vierkante pootjes past precies in die grote nis. Een super leuke en inspirerende manier om het slaapgedeelte af te kaderen.

nis-jungle-behang-slaapkamer

Vintage letterbak verlichting

Het stukje witte muur naast het bed is ook leuk gedecoreerd. Er is een houten wandplank opgehangen aan de muur, die ongeveer twintig centimeter boven de vloer hangt. Op die plank hebben ze dikke stapels tijdschriften geplaatst. Maar het zou ook erg leuk zijn om er een leuke plant, een mooie lamp of grote boeken op te plaatsen.

Boven de plank vind je een grote rechthoekige vintage letterbak verlichting, met de tekst ‘STAY IN BED’. In deze slaapkamer mag je dus elke dag uitslapen!

vintage-letterbak-verlichting

bed-in-nis-slaapkamer

Wat ook erg fijn is in deze slaapkamer, is dat hier ook een kleine smalle inloopkast is ingericht.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate