Deze smalle badkamer en suite is geweldig!


Deze bijzondere badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Witteveen architecten. Zij hebben in Amsterdam een voormalig schoolgebouw omgetoverd tot een geweldige loft woning. Op de begane grond is een slaapkamer én de ruime leefruimte ingericht met de woonkamer en de open keuken. Daar vanuit heb je middels een grote open stalen trap toegang tot de eerste verdieping, waar de tweede slaapkamer en deze smalle badkamer en suite zijn ingericht.

Slaapkamer in slaapkamer

Hoewel de slaapkamer op de eerste verdieping niet de master bedroom is, is het een hele ruime en lichte slaapkamer. Er is dan ook een soort slaapkamer binnen in de slaapkamer ingericht. Dit hebben ze gedaan door middel van het plaatsen van halve muren tot ongeveer twee meter hoog. De ruimtelijkheid in de slaapkamer blijft wel behouden omdat het plafond super hoog is.

Deze smalle badkamer en suite is geweldig!

Moderne badkamer

De badkamer en suite vind je achter de muur waar het bed tegenaan is geplaatst. Zoals gezegd is het een kleine smalle badkamer, die erg strak is afgewerkt. Een witte gietvloer is gecombineerd met strakke witte wanden, en alles is op maat gemaakt. De inloopdouche is voorzien van op maat gemaakte glazen wanden, en ook de dubbele wastafels zijn volledig op maat.

Deze smalle badkamer en suite is geweldig!

Dubbele stalen schuifdeuren

Wat ook erg mooi is, zijn de schuifdeuren, waarmee de badkamer afgesloten kan worden. Er is gekozen voor stoere dubbele stalen schuifdeuren, die perfect past bij de industriële stijl van de loft woning.

Deze smalle badkamer en suite is geweldig!

Deze smalle badkamer en suite is geweldig!

Deze smalle badkamer is te klein voor een bad, daarom hebben ze het bad in de overloop geplaatst. Een hele rare plek voor een bad, zou je denken, maar ze hebben dit op een hele bijzondere manier gedaan.

Fotografie: Herman van Heusden

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate