In deze speelse slaapkamer kan je via de inloopkast doorlopen naar de badkamer


Wij zijn dol op speelse intereiurs. Interieurs die anders dan anders zijn. Zo kwamen we onderstaande slaapkamer tegen, die onderdeel is van een dubbele bovenwoning gelegen in Stockholm. Het is super netjes en strak afgewerkt met bijvoorbeeld een sfeervolle lichte houten vloer en strak gestuukte en wit geschilderde wanden. Maar deze slaapkamer heeft ook een uniek speels karakter. Het bijzondere aan deze slaapkamer namelijk, is dat deze niet alleen een inloopkast heeft, maar deze inloopkast kan je ook als gang gebruiken om door te lopen naar de badkamer. Dat is toch een geweldig idee?

Speelse slaapkamer met beloopbaar glas

Schuifdeur

Naast de inloopkast die als doorloop gang ingericht is naar de badkamer, zijn er nog meer leuke details te vinden in deze slaapkamer. Zo hebben ze hier bijvoorbeeld gekozen voor een schuifdeur voor de inloopkast. Daar bespaar je niet alleen ruimte mee, maar een schuifdeur geeft de ruimte ook een super leuk en stoer tintje.

Beloopbaar glas

En dit is nog niet alles. In het plafond van de slaapkamer is namelijk een stuk beloopbaar glas gerealiseerd. Voor de slaapkamer zit dat stukje glas in het plafond verwerkt, maar voor de ruimte erboven is dat stukje glas een onderdeel van de vloer. Naast het feit dat beloopbaar glas ervoor zorgt dat zowel de slaapkamer als de ruimte erboven meer zonlicht binnenkrijgen, geeft het beide ruimte ook een leuk en speels karakter.

Speelse slaapkamer met beloopbaar glas

Speelse slaapkamer met dakraam

Speelse slaapkamer met inloopkast en badkamer

Speelse slaapkamer met inloopkast

Beloopbaar glas in vloer boven slaapkamer

Speelse slaapkamer met beloopbaar glas in vloer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate