Stoere witte hemelse slaapkamer


Een tijdje geleden hebben we binnen gekeken in een super mooie slaapkamer, waar je je ogen uit kijkt. Een prachtige slaapkamer met mooie blauwe muren, een geweldige inbouwkast, een fijne werkplek en heel veel inspirerende slaapkamer ideeën. Kortom, een slaapkamer waar veel meer te vinden is dan alleen een bed. In de slaapkamer die we vandaag aan jullie gaan laten zien, vind je ook heel veel mooie dingen en inspiratie. Deze slaapkamer ziet er totaal anders uit, maar het is minstens net zo mooi!

Stoere witte hemelse slaapkamer

Het is de slaapkamer van een Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 65m2. Het appartement heeft één slaapkamer, maar het voordeel is dat het een vrij ruime en lichte kamer is. Dus je kunt ook hier veel meer kwijt dan alleen een bed.

Wit interieur

Het interieurontwerp is Scandinavisch wit ingericht, met een strakke witte gietvloer, witte muren, en ook witte meubels. Desondanks kenmerkt het interieur zich met een knusse en warme uitstraling. Dit is vooral te danken door verschillende materialen en texturen. Denk aan hout, wol en linnen. Deze elementen zie je ook terug in de slaapkamer.

Stoere witte hemelse slaapkamer

Klamboe met snoerlamp

Het bed is het eerste waar je naar kijkt als je de slaapkamer in loopt. Deze is niet alleen mooi opgemaakt met mooie bedlinnen, boven het bed is ook een mooie witte klamboe opgehangen. Vooral door de combinatie met de snoerlamp, heeft de slaapkamer een hemelse uitstraling gekregen.

Leuke decoratie ideeën

Rondom het bed vind je bovendien nog veel meer mooie dingen. De stoere houten kist die naast het bed als nachtkastje wordt gebruikt bijvoorbeeld, of de plant in de gevlochten mand aan de andere kant van het bed. De muur boven het bed is ook erg leuk gedecoreerd met een collage van verschillende leuke lijsten met vintage prints.

Stoere witte hemelse slaapkamer

Wollen vloerkleden

Op de vloer vóór en naast het bed vind je twee mooie witte wollen vloerkleden. Deze zien er niet alleen mooi uit, maar ze geven de slaapkamer een warme en knusse sfeer. En ze zorgen natuurlijk ook letterlijk voor warme voetjes.

Stoere witte hemelse slaapkamer

In de hoek van de slaapkamer is de kledingkast geplaatst. Een grote witte industriële lockerkast, met daarop een stoere vintage leren koffer. In diezelfde hoek is ook een stijlvolle rotan lounge chair geplaatst.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate