12x TV roomdivider


De zithoek in de woonkamer kan je op verschillende manieren inrichten. De positie van de bank is daarin een belangrijke keuze. Die bepaalt namelijk vaak ook waar de TV komt te staan. Deze keuze is uiteraard ook afhankelijk van hoe de ruimte is. Als je een smalle woonkamer hebt, dan heb je eigenlijk weinig keuze. De bank wordt tegen de ene muur geplaatst, en de TV meubel en de TV wordt tegen de andere muur geplaatst. Maar als je een hele ruime open woonkamer hebt, dan heb je meerdere opties. Dan kan je namelijk ervoor kiezen om iets centraal in de kamer te plaatsen. Vandaag willen we laten zien hoe je dat kunt doen met een TV roomdivider.

TV roomdivider

Scheidingswand

Met een TV roomdivder bedoelen we eigenlijk een TV meubel, die je midden in de kamer plaatst, om twee gedeeltes binnen één open ruimte van elkaar te scheiden. Er zijn verschillende situaties, waarbij dit een heel goed idee kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een eenkamerappartement, waarbij de slaapkamer en de woonkamer in dezelfde ruimte zijn ingericht. Door een TV roomdivider, kan je de slaapkamer en de woonkamer op een leuke manier van elkaar scheiden. Een andere situatie, waarbij de TV roomdivider een goed idee kan zijn, is als je een woonkamer hebt met open keuken. Met een TV roomdivider kan je heel eenvoudig de open keuken van de woonkamer scheiden.

TV roomdivider

TV roomdivider op maat

Er zijn TV roomdividers die je kant en klaar in de winkel kunt kopen. Maar omdat het aanbod niet heel groot is, is het eigenlijk een veel beter en leuker idee om een TV roomdivider op maat te laten maken. Door een ontwerp te creëren, die mooi in jouw interieur past, kan de TV roomdivider een échte blikvanger worden in de ruimte.

Leuke ideeën

Je kunt kiezen voor een TV roomdivider met een open karakter. Deze roomdividers hebben geen achterkant. Het is een open kast vanuit, waardoor de ruimtelijkheid in een kamer in tact wordt gehouden. Je kunt ook kiezen voor een vaste dichte wand. Het voordeel daarvan is dat je beide kanten op verschillende manieren kunt inrichten. Voor de woonkamer kant zou je het dus als een TV meubel kunnen gebruiken, terwijl je het aan de keukenkant kunt gebruiken als servieskast bijvoorbeeld. Wat ook een leuk idee is, is om het mogelijk te maken om de TV te draaien. Op die manier kan je TV kijken vanuit twee gedeeltes, terwijl je slechts één TV nodig hebt. Een leuk idee voor tussen de slaapkamer en de woonkamer, maar ook tussen de woonkamer en de keuken kan dit een hele goede oplossing zijn.

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

TV roomdivider

1 Comment

  1. Pingback: 15x Scheidingswand inspiratie - HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate