5x Mooie badkamerspiegel


Een spiegel, zéker niet het meest onbelangrijk element in de badkamer. Sterker nog, een badkamer is niet compleet zonder een goede spiegel. Er zijn mensen die een spiegel hebben, die onderdeel zijn van een badkamermeubel of kast. Als je dat niet hebt, dan zal je op zoek moeten gaan naar een losse badkamerspiegel. Wij hebben alvast het huiswerk voor je gedaan. Hieronder vind je de vijf mooiste badkamerspiegels!

House Doctor Chic spiegel

De House Doctor Chic spiegel kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. In de hal, in de slaapkamer, maar het is ook een super mooie spiegel voor de badkamer. Dat geldt zowel voor het staand model als het liggend model. Welke beter past, is natuurlijk afhankelijk van de ruimte in de badkamer.

Beide formaten van de House Doctor Chic spiegel is hier verkrijgbaar.

Hay Strap spiegel

We hebben het hier eerder gehad over de interieurtrend van de ronde spiegel. De ronde spiegel is ook een super leuk idee voor de badkamer. Een van de mooiste ronde spiegels die wij kennen, is de HAY Strap spiegel. Een prachtige ronde spiegel van gepoedercoat staal, die middels een siliconen band aan de wand opgehangen kan worden. De HAY Strap spiegel is hier verkrijgbaar in de formaten 50x50cm en 70x70cm.

Hay Strap spiegel

Hay Strap spiegel

Ronde gouden badkamerspiegel

Een ronde spiegel is een leuke trend, maar dat geldt ook voor een mooie ronde gouden spiegel. De gouden rand geeft de spiegel een chique klassieke uitstraling, maar past eigenlijk in elke badkamerstijl. De Braxton antique is hier verkrijgbaar in de formaten 40x40cm en 50x50cm.

Ronde gouden badkamerspiegel

ronde-braxton-spiegel-gouden-rand

Ferm Living Enter spiegel

House Doctor heeft de Chic spiegel en Hay heeft de Strap spiegel, dan moet het andere Scandinavische merk, Ferm Living, ook een mooie badkamerspiegel hebben. Natuurlijk niet! Ferm Living heeft namelijk de Enter spiegel. Een super stijlvolle ronde spiegel, die middels een leren band aan de muur opgehangen kan worden. De Ferm Living Enter spiegel in het formaat 52×45 cm is hier verkrijgbaar.

Ferm Living Enter spiegel

Grote zwarte ronde spiegel

In deze lijst mag natuurlijk geen grote ronde zwarte spiegel ontbreken. Dit is de AYTM Circum spiegel. De strakke ronde spiegel is voorzien van een mooie zwarte houten rand en licht gekleurd glas, waarmee je jouw badkamer een exclusieve uitstraling geeft. Het is hier verkrijgbaar in de formaten 70 cm, 90 cm en 110 cm.

AYTM Circum Spiegel Ø 70 cm

AYTM Circum Spiegel Ø 70 cm

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate