Een badkamer met een dubbele douchekop


Een badkamer is een ruimte waar je lekker wilt ontspannen, bijkomen van een drukke dag, jezelf verzorgt in de avond en in de ochtend en geniet samen met je gezin en/of partner van de luxe van de badkamer. Wanneer een badkamer genoeg ruimte heeft kan je in plaats van een normale douche, een douche met dubbele douchekop creëren. Dit houdt in dat je tegelijkertijd met twee personen kunt douchen in één douche maar onder twee douchekoppen. Klinkt dat niet heerlijk?

Een badkamer met een dubbele douchekop

Heerlijk douchen met een dubbele douchekop

Een badkamer hoeft helemaal niet groot te zijn om veel luxe te bieden. Dat bewijst een tweepersoonsdouche maar weer. Wanneer er geen plek is voor een bad maar wel voor een ruime douche, dan kan er gemakkelijk een tweede douchekop bij gehangen worden. Het geeft zoveel meer comfort en plezier wanneer je samen kunt douchen met voldoende water, genoeg plek en zonder koud te worden. Zelfs met kinderen is het heel leuk om met z’n allen te kunnen douchen want er is plek zat!

Dubbele-douchekop-3

Als er geen ruimte is voor een grote douche, dan kun je misschien wel iets schuiven met de indeling van de badkamer om toch de ruimte te creëren voor een mooie tweepersoonsdouche. Een douchekop hoeft daarnaast natuurlijk ook niet altijd aan de muur te hangen maar misschien los je het indelingsprobleem wel op door gebruik te maken van twee regendouches of twee stortdouches.

Dubbele-douchekop-4

Een douche kan op heel veel unieke en creatieve manieren worden gemaakt. Er wordt vaak gevarieerd met een douchewand, een open douche, een inloopdouche of juist een geheel gesloten douche. Elk voorbeeld heeft zijn voor- en nadelen maar zorg er altijd voor dat er voldoende ruimte is om heerlijk te kunnen douchen. Zeker wanneer er twee douchekoppen hangen dan wil je niet in de weg staan van de ander.

Dubbele-douchekop-6

Een badkamer met een dubbele douchekop

Een badkamer met een dubbele douchekop

Een badkamer met een dubbele douchekop

Een badkamer met een dubbele douchekop

Een badkamer met een dubbele douchekop

Bron: Stephaniewhite.style | Elsa.elle.se | Insideout.com | Designbuildideas.eu | 1decor.net |

1 Comment

  1. Adja van Oers Reply

    Beste medewerker Homease,

    In jullie foto ‘een badkamer met dubbele douchekop wordt voor de afbakening van de douche glas gebruikt waarvan de onderste helft melkglas is en de bovenste helft transparant glas. Ik probeer er achter te komen bij wie je dit soort glas kunt bestellen en wat de kosten zijn. Als u hier meer van weet, dan verneem ik dat graag.

    Vriendelijke groet,
    Adja van Oers

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate