De leuke en chique badkamer van The Little Albion Guest House in Sydney


Binnenkijken in een mooie badkamer van een woning is leuk, maar eigenlijk is het nog veel leuker om in een hotelbadkamer van een leuk boetiekhotel binnen te kijken. Een hotelbadkamer van een boetiekhotel heeft namelijk altijd iets bijzonders. Er worden vaak mooie en luxe materialen gebruikt, die je thuis normaal gesproken niet zo snel zal gebruiken. Materialen, die een badkamer uniek en opvallend kunnen maken. Je moet er dus de durf voor hebben. Vandaag willen we zo’n badkamer laten zien, de super leuke badkamer van een klein en super stijlvol ingericht boetiekhotelltje uit Sydney, genaamd the Little Albion Guest House!

De leuke en chique badkamer van The Little Albion Guest House in Sydney

Klein boetiekhotel

The Little Albion Guest House is gelegen Surry Hills, een buitenwijk ten oosten van Sydney. Het is gevestigd in een voormalige klooster uit 1920, die volledig is verbouwd en omgetoverd is tot een super stijlvol kleinschalig boetiekhotel. In totaal heeft het zeven kamers, waaronder kleine kamers, maar ook grote suites. Deze badkamer is onderdeel van één van de grotere kamers, hoewel het nog steeds niet een super grote badkamer is.

De leuke en chique badkamer van The Little Albion Guest House in Sydney

Zwart staal, marmer en goud

Het is wel een hele fijne badkamer, die je vanuit de slaapkamer kan bereiken middels prachtige dubbele deuren. Als je binnenkomt, kijk je tegen de dubbele wastafels aan. Deze zijn geplaatst op een mooie badkamermeubel, bestaande uit een stoere zwarte stalen frame, afgewerkt met een groene marmeren blad. Dit marmeren blad loopt bovendien een stukje door aan de achterwand, waar hele chique gouden inbouwkranen in verwerkt zijn. Passend bij deze gouden kranen, is er ook ook gekozen voor gouden sifons, gouden wandlampen en mooie gouden spiegels. Maar de échte gouden blikvanger van deze badkamer, vind je in de inloopdouche.

De leuke en chique badkamer van The Little Albion Guest House in Sydney

Ruime inloopdouche met dubbele douche

De inloopdouche vind je aan de linkerkant. Een super ruime inloopdouche, die ingericht is over de hele breedte van de badkamer. Ze hebben er twee douches tegenover elkaar geïnstalleerd, met bijpassende gouden regendouchesets. De échte gouden blikvanger wordt echter gevormd door iets anders, namelijk de grote muur, die volledig met kleine gouden tegels is betegeld. In die muur is een nis gecreëerd, waar een vast bankje is gebouwd. Dit bankje is betegeld met carrara witte marmeren tegels, die ook op de vloer en de overige muren te vinden zijn. Dat geldt voor zowel binnen als buiten de inloopdouche.

Fotografie: Tom Ferguson

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate