In dit appartement vind je verschillende soorten mooie deuren!


Vandaag gaan we naar Göteborg, waar we gaan binnenkijken in een super mooi verbouwd appartement. Een mooie groene omgeving, mooie vloeren, mooie muurkleuren, en mooi meubels. Dit appartement heeft het allemaal! Maar in dit appartement vind je nog wat anders wat erg bijzonder is – er is namelijk gekozen voor verschillende soorten mooie deuren. Ben jij dus een sucker voor mooie binnendeuren? Je zult je ogen uitkijken in deze inspirerende binnenkijker!

Het appartement is gelegen in een groene woonwijk in Göteborg, genaamd Kungsladugård. In totaal heeft het een woonoppervlakte van 109 vierkante meter, verdeeld over twee slaapkamers, een keuken, een eetkamer en een ruime lichte woonkamer. Daarnaast is het appartement voorzien van twee heerlijk balkons, waar je optimaal van de groene omgeving kunt genieten.

Hal

Bij de entree van het appartement word je begroet door een ruime hal met witte muren, gecombineerd met een bordeaux rode accentmuur. Dit hebben ze gecombineerd met een prachtige visgraat vloer. Naast twee handige vaste kasten, die ingericht zijn als garderobekast voor het ophangen van jassen en het opbergen van schoenen, vind je hier ook een vintage petrol blauwe schoenenkast. Ook is er een soort spiegelhoekje gecreëerd, terwijl aan de bordeaux rode accentmuur houten kapstokken zijn opgehangen.

Vanuit de hal heb je toegang tot bijna alle ruimtes in het appartement – de twee slaapkamers, de keuken, de badkamer en de woonkamer. Alleen voor de eetkamer, moet je eerst door de woonkamer of keuken lopen.

De blikvanger van deze ruimte wordt gevormd door de twee prachtige houten deuren – dubbele deuren met sierlijk bewerkt glas, die toegang bieden naar de leefruimte. Deze deuren zien er niet alleen mooi uit, maar ze zorgen er ook voor dat de hal kan profiteren van de lichtinval vanuit de woonkamer.

vintage kast hal vaste kast hal garderobekast ruime hal dubbele deuren naar woonkamer houten kapstok hal bordeaux rode muur

Ruime lichte woonkamer in vintage stijl

Als je door de twee mooie deuren loopt, kom je dus terecht in de woonkamer. Hier tref je een geweldige originele open haard tegen – een echte sfeermaker in deze ruimte. De woonkamer is heerlijke op de hoek gelegen ruimte met veel raampartijen, waardoor het profiteert van een fijne natuurlijke lichtinval. De chique houten visgraat vloer uit de hal tref je ook hier terug, en tevens gecombineerd met dezelfde strakke witte muren. Centraal in de woonkamer is de zithoek gecreëerd, gekaderd door een groot laagpolig grafisch vloerkleed met daarop een grote comfortabele linnen grijze bank, een vintage fauteuil en een wit gestoffeerde salontafel met houten poten. Daarbij is ook een super mooie vintage ligstoel geplaatst met cognac bruine leren bekleding.

Rechts van de zithoek, trekt de grote muur de aandacht. Je vindt daar een prachtige witte stringkast, gevuld met een mooie boekencollectie en decoratieve objecteten, zoals een plant en een vaas. En aan de muur daarboven is bovendien een inspirerende collage gecreëerd met een mix van verschillende lijsten en prints.

Aan de andere kant van de woonkamer, is een tweede mini collage gecreëerd, in de hoek waar een werkplekje is ingericht.

Dubbele stalen deuren tussen woonkamer en eetkamer

De eetkamer is net als de woonkamer voorzien van visgraat parket. De kamer is ruim en dankzij het grote raam, en super mooie glas-in-loodramen, is het ook voorzien van een mooie natuurlijke lichtinval. De muren hebben een kleur die licht antiek wordt genoemd. Bijzonder is dat de eetkamer voorheen in gebruik was geweest als slaapkamer. Door de eetkamer meer toegankelijk te maken, en zowel meer bij de woonkamer als de eetkamer te betrekken, is er gekozen voor twee geweldige oplossingen.

Tussen de woonkamer en de eetkamer vind je de grote blikvanger van het interieur. De twee ruimtes zijn namelijk gescheiden door een geweldige stalen deur – dubbele stalen deuren om precies te zijn, met glas en met twee vaste glazen panelen aan de zijkanten. Deze dubbele stalen deuren zien er niet alleen super mooi uit, het slanke zwarte frame en al het glas zorgen er ook voor dat het lekker ruimtelijk en licht blijft in beide ruimtes.

Vanuit de eetkamer heb je toegang tot de keuken. En ook daar is er gekozen voor een hele stoere deur, namelijk een strakke in terracotta kleur geverfde schuifdeur, die middels een stoere stalen rails aan de muur is gemonteerd.

schuifdeur tussen eetkamer en keuken

eetkamer linnen gordijnen

moderne witte keuken moderne witte keuken ikea hakblok

Knusse slaapkamers

De slaapkamers zijn aan de andere kant van het appartement ingericht, waarvan één slaapkamer de master bedroom is, en de andere slaapkamer ingericht is als kinderkamer. Beide ruimtes zijn super knus en stijlvol ingericht, met mooi kleur gebruik en warme materialen en texturen.

In de master bedroom is een groene lambrisering geverfd, gecombineerd met een strak wit bovengedeelte. Ook de twee hoge kledingkasten in de hoeken hebben dezelfde mosgroene kleur gekregen, waardoor de ze meer een geheel vormen met de groene muren.

vaste kast mosgroen slaapkamer slaapkamer groene lambrisering verven linnen gordijnen vintage slaapkamer

Ook in de kinderkamer is er gekozen voor een hele mooie muurkleur – een mooie lichte zachtroze kleur die voor een heel knus gevoel zorgen in de ruimte. Naast de originele houten vloer vind je hier ook heel veel houten meubels. De deur van de vaste inbouwkast, die als kledingkast wordt gebruikt, is in dezelfde zachtroze kleur geverfd als de muren. Ook is er gekozen voor een mooie houten ladekast, een houten stellingkast voor het opbergen van speelgoed, en is er aan de muur boven het bed een brede houten wandplank gemonteerd.

De bordeaux rode linnen gordijnen en kussens op het bed passen perfect bij het kleurenpalet.

knusse kinderkamer zachtroze bordeaux rood

houten kasten kinderkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate