Inspirerend mooie badkamer van een woonboerderij


Dit is de badkamer van het Hudson House project van Jennifer Bunsa Design Studio. JBSD is een groot ontwerpbureau uit Amerika meer kantoren in Florida, Miami, New York en Brooklyn. Zij richten zich op architectuur, interieur en meubelontwerp, waarbij natuurlijke materialen en vakmanschap voorop staan. Deze visie heeft geleid tot geweldige en inspirerende projecten. Het Hudson House project is een woonboerderij die door de interieurontwerpers en architecten omgetoverd is tot een prachtig droomhuis. Hoewel de gehele woning super mooi is, werd onze aandacht vooral getrokken door de fantastische badkamer. Super inspirerend!

Inspirerend mooie badkamer van een woonboerderij

Rustiek landelijk, antiek vintage en Scandinavisch modern

De woonboerderij kan omschreven worden als een mooie mix van rustiek landelijk, antiek vintage, en Scandinavisch modern. En zo zou je de badkamer ook kunnen omschrijven. Het is een heerlijke ruimte met hoge plafonds en grote raampartijen. Hierdoor voelt het ook super ruimtelijk aan. De originele rustieke houten houten plafonds geven de badkamer enorm veel karakter, en staan super stoer bij de zwarte stalen raamkozijnen.

Inspirerend mooie badkamer van een woonboerderij

Visgraat vloer en betonstuc muren

Op de vloer vind je een chique vintage visgraat houten vloer, terwijl de grote muren bewerkt zijn met stoere grijze betonstuc. Het mat zwarte klassieke vrijstaand bad op pootjes vormt één van de blikvangers van de badkamer, samen met de bijbehorende gouden kraan. Maar ook de klassieke wastafel op pootjes en de grote antieke vitrinekast zien er prachtig uit.

Inspirerend mooie badkamer van een woonboerderij

Ruime inloopdouche met mooie tegelmix

Naast het bad, is er ook een inloopdouche ingericht. Deze is te bereiken middels een moderne glazen deur achterin de badkamer. Het is een ruimte inloopdouche, die betegeld is met een combinatie van drie verschillende soorten tegels. Op de vloer vind je super mooie zeliges tegels, aan het plafond erg leuke patroontegels, terwijl de muren ook een ander soort patroontegels hebben gekregen. Aan de linkerkant van de inloopdouche is een houten bankje gecreëerd waar je kunt zitten. Daarboven is het mogelijk om flessen shampoo en douchegel op te bergen in het grote nisje in de muur. De mega grote gouden stortdouche en de bijbehorende bedieningsknoppen maken het helemaal af.

Inspirerend mooie badkamer van een woonboerderij

Bron: Jenniferbunsa.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate