Inspirerende badkamerverbouwing van Lana


Vandaag willen we jullie weer inspireren met een hele leuke badkamer verbouwing. We gaan een kijkje nemen in de nieuwe badkamer van Lana van Three Birds Renovations. Three Bird Renovations is een interieurontwerp bureau, die door drie beste vriendinnen zijn opgericht, Lana, Bonnie en Erin. In hun portfolio vind je een aantal super inspirerende projecten die ze hebben gerealiseerd, en één van de laatste projecten is het huis van Lana zelf. Daar willen we vandaag dus de mooie badkamer van laten zien!

Inspirerende badkamerverbouwing van Lana

Nieuwe badkamer

Het huis is al vijftien jaar lang het familiehuis van Lana. Maar aan alles was te zien dat het toe was aan een flinke verbouwing. Het was dan ook een echte flinke verbouwing geworden, waarbij alles is aangepakt. Sterker nog, je herkent het huis bijna niet meer. De gevel niet, de woonkamer niet, de slaapkamer niet, de tuin niet en vooral ook de badkamer niet.

Inspirerende badkamerverbouwing van Lana

Lichtinval

Aan zowel de super gedateerde tegels, het meubilair als het sanitair is te zien dat de badkamer flink aan verbouwing toe was. Alle bovengenoemde zijn verwijderd en vervangen door nieuw materiaal.

Er waren twee kleine raampjes aanwezig, maar om ervoor te zorgen dat de badkamer van meer lichtinval wordt voorzien, is het nu één grote raam geworden.

Grijze vloertegels en mintgroene visgraat tegels

Op de vloer vind je grote lichtgrijze moderne tegels, gecombineerd met strak gestuukte en lichtgrijs geschilderde wanden. De grote wand, waar het vrijstaand bad en inloopdouche ingericht zijn, is volledig betegeld met mooie mintgroene visgraat tegels. Een mooie blikvanger in deze heerlijke badkamer.

Inloopdouche en vrijstaand bad

De inloopdouche is middels een op maat gemaakte glazen douchewand tot het plafond gescheiden van het vrijstaand bad. En naast het bad, tegen de strakke grijze muur, is de moderne badkamermeubel gemonteerd, met daarboven een grote stijlvolle ronde spiegel.

Naast het mintgroen en het lichtgrijs, tref je in de badkamer ook mooie bruintinten. Deze komen terug in de vorm van het houten krukje, de gevlochten wasmand en de stijlvolle touw hanglamp.

Inspirerende badkamerverbouwing van Lana

Inspirerende badkamerverbouwing van Lana

Inspirerende badkamerverbouwing van Lana

Bron: Threebirdsrenovations.com

3 Comments

 1. wat een prachtige badkamer! Mag ik vragen waar de vloertegels vandaan komen/merk?
  Alvast bedankt.

 2. Goedendag!

  Het ziet er prachtig uit, waar komen de groene tegels vandaan als ik vragen mag?

  Groet Caroline

  • Roel Boonen Reply

   Daar ben ik ook naar benieuwd. En welke leverancier / producent?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate