Kantoor van interieur- en architectenbureau Kabaz


Het kantoor is onderdeel van het visitekaartje van een bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het interieur en de kantoorinrichting representatief is. Dat geldt voor bedrijven die veel klanten over de vloer hebben. En als je in de creatieve sector zit zoals een reclamebureau of een architectenbureau is het zelfs een absolute must. Daarom is het ook zo leuk en inspirerend om binnen te mogen kijken in kantoren van dit soort bedrijven. Vandaag gaan we dat doen bij interieur- en architectenbureau Kabaz uit Laren.

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-2

Interieurontwerp en architectuur

Kabaz heeft een ontwerpstudio aan de Loosdrechtseweg in Hilversum, en in 2009 hebben ze in Laren een tweede inspirerende vestiging geopend. Een voormalige garage en kunstgalerie, die volledig verbouwd is tot een een kantoor, waar de architecten en ontwerpers van Kabaz aan hun klanten kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieurontwerp en architectuur.

grote-stalen-kozijnen

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-4

Strakke afwerking

Het is een karakteristiek pand met prachtige originele details, zoals de rauwe bakstenen muren die zowel binnen als buiten in tact zijn gelaten. Dit hebben ze gecombineerd met een selectie van mooie, stoere materialen en stijlvolle meubels en accessoires. Dit geeft geresulteerd in een droomkantoor waar je in elke hoek je ogen uit kijkt. Er is namelijk over elke hoek in elke ruimte nagedacht, en alles is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De stijl zou je kunnen omschrijven als een mix van industrieel, rustiek en chique klassiek.

Overal kom je mooie elementen tegen. Grote stalen deuren en raamkozijnen, super luxe keuken en toilet, inspirerende werkplekken, doordachte raamdecoratie, mooie meubels, noem maar op. Zelfs de grote tuin is geweldig ingericht!

luxe-lounge-tuin-grind

grote-tuintafel

grind-tuin

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-5

stalen-deuren-kantoor

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-6

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-7

luxe-toilet

luxe-toilet-marmer

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-8

luxe-keuken-kantoor

donkere-marmeren-tegels

kantoor-interieur-en-architectenbureau-kabaz-9

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate