Eerste balkon inspiratie voor de lente van 2017!


Vandaag op maandag 20 maart is de lente officieel begonnen. Hopelijk krijgen we een hele mooie lente, gevolgd door een geweldige zomer met goed weer en heel veel zon.

Nu het voorjaar is begonnen, gaan we hier bij Homease ook steeds tuininspiratie, balkon en dakterras inspiratie met jullie delen. Om jullie te inspireren, te motiveren om de buitenruimte aan te pakken, en gewoon omdat we het erg leuk vinden.

eerste-balkon-inspiratie-voorjaar-2017

Knus balkon

We beginnen het voorjaar met een balkon. Een klein en smal balkon van een appartement van 70m2 uit Zweden. Ondanks de beperkte oppervlakte, is het een super leuk en gezellig ingericht balkon. Er zal hier ongetwijfeld heel veel uurtjes doorgebracht worden als het lekker weer is.

inklapbare-tafel-stoelen-balkon

Zwarte balkonreling met slingerverlichting en plantenbakken

Het balkon is bereikbaar vanuit de kleine woonkeuken, middels openslaande deuren. De basis is erg netjes door de combinatie van lichte houten vlonders en zwart geverfde balkonreling. Aan de balkon reling hangen zwarte plantenbakken aan de buitenkant, vol leuke kleine en kleurrijke plantjes. Aan diezelfde reling is ook een slingerverlichting opgehangen, die de boel erg gezellig maakt.

plantenbakken-balkonreling

Kleine balkon inrichting

Links is een zithoekje ingericht met een kleine vaste houten bank. Het bankje is bovendien erg knus gemaakt met zachte schapenvachtjes en leuke kussens.

In het midden vind je een kleine ronde mintgroene tafel met twee bijpassende stoelen. Ook de stoelen zijn voorzien van platte kussentjes zodat je er comfortabel op kunt zitten. Dit soort kleine details zorgen ervoor dat het balkon echt af is. De kleurrijke vloerkleed is daar ook een heel goed voorbeeld van.

Aan de rechterkant is een houten werktafeltje geplaatst, waar zelfs een beetje getuinierd kan worden.

moderne-witte-woonkeuken

openslaande-deuren-keuken-balkon

werktafel-tuinieren-balkon

woonkeuken-balkon

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate