Kleine vintage woonkamer


Kleine woonkamers inrichten kan een uitdaging zijn. Een leuke uitdaging. We hebben hier al een aantal kleine woonkamers gezien die super leuk en stijlvol zijn ingericht. De stoere kleine loft woonkamer bijvoorbeeld of de super mooie kleine woonkamer van een klein appartement uit Den Haag. De kleine woonkamer waar we vandaag gaan binnenkijken is van een klein studio appartement van slechts 24m2!

Het appartement is ontworpen door Franse interieurontwerpster Miriam Gassmann. Hoewel het appartement en vooral ook de woonkamer echt super klein is, heeft ze een ontwerp gemaakt waar de eigenaresse super bij mee is.

Lees ook: Kleine woonkamer inrichten? 18x Tips!

Diagonaal geschilderde muren

De interieurontwerpster voor het interieur gekozen voor combinatie van modern, Scandinavisch en vintage. In de woonkamer is de originele houten vloer gerestaureerd en bewaard gebleven. De stoere vloer met de perfecte vintage uitstraling. Deze hebben ze gecombineerd met hele bijzondere muren. Voor beiden muren is een dikke gouden diagonale lijn gecreëerd, die de grens vormt tussen een wit geschilderd gedeelte en een beige geschilderd gedeelte. Dit geeft een mooi geometrisch effect, wat past bij zowel een Scandinavisch als een vintage interieur.

diagonaal-geschilderde-muren

De combinatie van de vintage houten vloer en deze diagonaal geschilderde wanden vormen de mooie basis van deze kleine woonkamer. Maar ook de meubels en de accessoires zijn stuk voor stuk erg leuk.

kleine-vintage-woonkamer-inspiratie

Vintage meubels

De kleine grijze bank bijvoorbeeld of de vintage fauteuil. En ook de kleine meubels zoals de vintage salontafel, bijzettafeltje naast de bank en de vintage stringkast aan de wand passen allemaal heel mooi bij de vintage Scandinavische stijl.

Kleine details zoals de bureaulamp op het kastje, de wandlamp in de hoek, de verschillende sierkussens op de bank en de grote groene plant in de witte vaas maakt de woonkamer helemaal af.

vintage-string-kast

Bron: Miriamgassmann.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate