8x Palm behang


Ben je op zoek naar leuk palm behang waarmee je elke kamer een tropisch tintje kan geven? Wij hebben de leukste en mooiste palm behang ontwerpen voor je op een rijtje gezet. Welk dessin vind jij het mooist? Wij zijn benieuwd!

De botanische trend is al een tijdje aan de gang in de wereld van interieur en design. En voorlopig lijkt deze trend nog wel even te blijven. We hebben het hierboven al gehad over de tropische sfeer die je met Palm behang kunt creëren, maar dat is natuurlijk niet de enige omschrijving waarmee je palmbomen en palmbladeren kunt omschrijven. Palmen zijn ook exotisch, sensueel, vrolijk, en kunnen zelfs stimulerend, rustgevend of abstract zijn. Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Kijk dan snel verder.

1. Cole & Son Palm Leaves behang

Het Palm Leaves behang van Cole & Son is onderdeel van de eigentijdse behang collectie Icons, waar ook Woods, Hummingbirds, en Flamingo’s onderdeel van is. De eenvoudige, maar opvallende print heeft een bepaalde zorgeloze uitstraling, en kenmerkt zich met een kalkachtige neutrale basis. Wil je een echte klassieke Palm look? Ga dan voor het zwart-groene Cole & Son Palm Jungle behang. Ben je liefhebber van meer gedurfde kleuren? Dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld roze!

cole son palm leaves behang
Het klassieke Cole & Son Palm Leaves behang in de hal, gecombineerd met lambrisering.

2. ARTE Grove Behang

Het Arte Grove behang kenmerkt zich met een grote botanische print, als onderdeel van de prachtige Curiosa collectie. De ontwerpers lieten zich inspireren door verschillende exotische snuisterijen, dieren en natuurelementen, en willen met deze collectie de mogelijkheid bieden om de indrukwekkende natuurlijke curiosa op een bijzondere manier in huis te halen.

palm behang arte grove behang
De muur met het Arte Grove behang vormt de blikvanger in deze slaapkamer.

3. Pierre Frey Tampa Behang

Het Tampa behang van het Franse merk Pierre Frey behoort tot de Rendez-Vous collectie. Ter herinnering aan een reis naar Florida dansen deze groene palmbomen uit Tampa op de muur. Als je op zoek bent naar tropisch behang met een vintage look, dan zit je goed met het Tampa behang. Het behang is gedrukt op reliëf vinyl met een gevlochten artisanale look en heeft een matte of iriserende finish.

palm behang Pierre Frey Tampa Behang
De muur met het Pierre Frey Tampa Behang springt eruit in deze woonkamer, waar de meeste muren strak wit zijn.

4. Cole & Son Hollywood Palm Behang

Het Cole & Son Hollywood Palm behang is een viering van de invloeden Martyn’s LA invloeden – een echte klassieker die ontstaan is uit zowel gewone Cole en Son-motieven als een decoratief Palm Springs-ontwerp. Het motief, geïnspireerd door grafisch kunstenaar M.C. Escher’s mozaïekpatroon, toont weelderige palmbomen die doen denken aan de palmbomen die langs de straten van de beroemde stad Los Angeles groeien.

cole & son hollywood palm behang in badkamer
In deze chique badkamer is er gekozen voor goud behang.

5. Cole & Son Deco Palm Behang

Cole & Son heeft ook het Deco Palm behang, die heel anders eruit ziet dan alle andere Palm behang ontwerpen van het Engelse merk. Dit ontwerp, gekenmerkt door abstracte illustratieve palm bladeren in geometrische stijl, is geïnspireerd door het exotische gebladerte uit Miami. Het behang is geproduceerd in vijf opvallende kleurstellingen van bladgroen, koele kalkachtige neutrale kleuren, bohemien baksteen en groenblauw, Hollywood roze en goud en een spectaculair zuurgeel op houtskool.

cole & son deco palm behang slaapkamer
In deze slaapkamer is er gekozen voor de neutrale variant van het Cole & Son deco palm behang.

6. Arte Palmera behang

In de Essentials collectie van Arte, vind je het mooie Palmera behang. Zoals de naam al suggereert, kenmerkt het behang zich met mooie palmbomen op de achtergrond. Houd je van vintage interieurs? Dan is het Palmera behang een goede keus, dat verkrijgbaar is in de kleuren groen – naturel en aubergine – grijs – wit.

palm behang arte palmera behang
Een mooi contrast tussen de groene bladeren van de plant in mand en de aubergine kleur van het Palmera behang van Arte.

7. Arte Feroz behang

Hieronder zie je het mooie Feroz behang van Arte. Op het behang zie je niet alleen mooie palmbomen en palmbladeren, maar als je goed kijkt, zie je dat er papegaaien, apen en jaguars verstopt zijn in het gestileerde oerwoudflora. Het Arte Feroz behang is verkrijgbaar in drie verschillende kleurensamenstellingen, die allen luxe behang zijn.

palm behang arte feroz
In dit zithoekje is het Arte Feroz behang te zien met rijke natuurlijke kleuren.

8. Arte L’Aventure behang

Flamant Les Mémoires is een nieuwe behang collectie van Arte, bestaande uit negen dessins met nostalgische herinneringen. Ze doen je denken aan zwoele zomeravonden, de mooie reizen die je hebt gemaakt of jeugdsentimenten. Het L’aventure behang is één van de dessins, met een print van super mooi grote bladeren. Omdat de bladeren geïllustreerd zijn, en elkaar overlappen, is er een heel bijzonder lijnenspel ontstaan met verrassende dynamiek.

palm behang arte slaapkamer
Het groene L’aventure behang van Arte aan de hoofdbord muur in deze mooie slaapkamer.

Bekijk ook:
Behang
15x Behangen tips
15x Jungle behang

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate