Maak je woning aantrekkelijker met elektrische raamdecoratie


Is jouw woning toe aan een make-over? In plaats van een ander kleurtje op de wanden of een ander bankstel in de woonkamer kun je ook investeren in nieuwe raamdecoratie. En dan hebben we het niet over zomaar een gordijntje met een leuk kleurtje maar elektrische raamdecoratie. Die kun je openen en sluiten zonder aan te raken of zelfs maar in dezelfde ruimte te zijn. Hoe dat werkt en waarom je dit zou willen leggen we uit op deze pagina.

Waarom maakt elektrische raamdecoratie de woning aantrekkelijker?

Laten we voorop stellen dat gordijnen iedere kamer volledig maken. De keuze voor raamdecoratie is niet iets waar je te licht over moet denken. Of te donker als je kiest voor verduisterende gordijnen! Je kunt door het gehele huis kiezen voor hetzelfde type raamdecoratie voor een uniform geheel, of stem de keuze af op de sfeer die je wilt creëren. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de gordijnen kunt voorzien van een motorbuis. Rolgordijnen bij Somfy zijn voorzien van een ingenieus elektrisch systeem dat je op meerdere manieren kunt bedienen. Met een knop, een losse afstandsbediening, app op je smartphone of tablet en zelfs met spraakopdrachten in combinatie met een smart speaker.

elektrische rolgordijnen somfy

Maak je huis slimmer … op maat!

Stel je voor dat de gordijnen op de slaapkamer vanzelf openen als het tijd wordt om op te staan. Of via een bewegingssensor opent de raamdecoratie zodra je de huiskamer binnenloopt en in de avond sluiten ze vanzelf als het donker wordt buiten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van huisautomatisering in combinatie met elektrische raamdecoratie. Somfy levert daarnaast een breed scala aan andere slimme toepassingen voor in en rond de woning. Met andere woorden; elektrische raamdecoratie kan een begin zijn van een echte smart home. Dit is overigens optioneel, je kunt naar wens uitbreiden of je houdt het juist heel eenvoudig. Het is wel erg praktisch dat je alle gordijnen aan één zijde van de woning tegelijkertijd kunt openen of sluiten. Als de zon op die zijde staat dan kun je even de gordijnen sluiten of juist openen voor gratis warmte van de zon in de winter!

mooie elektrische vouwgordijnen

Is elektrische raamdecoratie ingewikkeld?

Ben je een beetje handig met meten en boren? Dan hoef je voor elektrische raamdecoratie geen monteur in te schakelen. Je kunt namelijk ook de technologie van Somfy huisautomatisering online bestellen in combinatie met trendy gordijnen. Alles over Poweredblinds lees je op de website waar je ook uitgebreide meetinstructies zult vinden. Als je twee linkerhanden hebt of niet precies weet wat je wilt dan kun je via de Somfy site een dealer bij jou in de buurt zoeken, Poweredblinds geeft je de touwtjes in handen. Of neemt je de touwtjes uit handen want deze raamdecoratie wordt standaard al geleverd met elektrische motor en accu, verder kun je kiezen welke bediening past bij jouw situatie. Meten en monteren doe je dan zelf en kleurstalen kun je gratis aanvragen zodat je zeker weet dat de kleur past binnen jouw interieur.

aluminium jaloezieen powerblinds

Waar je ook voor kiest, met elektrische raamdecoratie geniet je van meer comfort in huis en er zijn talloze mogelijkheden om je slimme woning verder uit te breiden.

Bekijk ook:
Lengte van de gordijnen
Houten jaloezieën
8x Zonwering buitenkant

1 Comment

  1. Pingback: Je woning een stukje comfortabeler maken, het kan op deze manieren - HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate