De stoere meisjeskamer van Prune


Als je aan een meisjeskamer denkt, dan denk je vaak aan een roze prinsessenkamer. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Meisjeskamers kunnen ook heel stoer zijn. De kamer van Prune is daar een mooi voorbeeld van. Prune is de dertien jaar oude dochter van Elsa Poux. Elsa is de ontwerper van het Franse merk Ma Poésie. Daarnaast heeft ze een grote passie voor architectuur en interieurontwerp. En dat is zéker te zien aan de inrichting van haar eigen huis. De volledige binnenkijker is te zien bij Thesocialitefamily.com. De mooie foto’s zijn gemaakt door Eve Campestrini.

De stoere meisjeskamer van Prune

Het gehele appartement ziet er super leuk uit, maar het is vooral de meisjeskamer van Prune die onze aandacht heeft getrokken. Zelfs Elsa heeft de kamer van haar dochter aanwezen als haar favoriete kamer in huis. Ze heeft het helemaal zelf ontworpen. Het doel was om zoveel mogelijk ruimte te creëren. Zijzelf, maar ook haar dochter zijn super blij met het resultaat.

De stoere meisjeskamer van Prune

Underlayment bed en kasten

De basis van de tienerkamer bestaat uit een mooie warme houten vloer, gecombineerd met grijs geverfde muren. Maar het draait hier eigenlijk allemaal om het maatwerk van underlayment planken. Ze hebben namelijk met underlayment planken hele stoere maatwerk meubels gemaakt voor Prune. Het platform bed is daar een heel mooi voorbeeld van, die aan de onderkant voorzien is van handige opbergkasten. Aan het hoofdbord zijn bovendien extra wandplanken gemonteerd, waar nog meer spullen op geplaatst kunnen worden.

De stoere meisjeskamer van Prune

Het bed loopt aan de rechterkant over op een kast-bank-combinatie. Ze hebben namelijk leuke en comfortabele zitkussens op de lage kast geplaatst, zodat het ook als een bankje gebruikt kan worden. Daarnaast vind je een hogere kast. Ook daar kan je zowel in als op de kast plaatsen.

Kinderkamer styling

Niet alleen de maatwerk meubels zijn leuk, ook de styling met de kleinere accessoires zijn geweldig. De rotan stoel, de bamboe decoratieladder, de dreamcatcher aan de muur, de hangplant, de kussens, het kleurrijke vloerkleed, noem maar op.

De stoere meisjeskamer van Prune

De stoere meisjeskamer van Prune

Bron: Thesocialitefamily.com | Fotografie: Eve Campestrini

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate