Kledingroede maken


Een goede kledingroede is onmisbaar voor elk huis. Of dat nou in de hal is voor het ophangen van jassen, of in de slaapkamer voor het ophangen voor kleding. Iedereen zou een kledingroede moeten hebben. De meeste kledingkasten hebben standaard een kledingroede, maar wat als je geen normale kledingkast wilt nemen? Wat zijn de de mogelijkheden om zelf een kledingroede te maken? Dat willen we hier vandaag laten zien!

Kledingroede maken

Gelukkig zijn er verschillende leuke ideeën voor het maken van een kledingroede. Van simpel en goedkoop tot uitgebreid en duur. Hieronder hebben we de verschillende ideeën op een rijtje gezet.

Kledingrek

De meest eenvoudige en praktische manier om een kledingroede te krijgen is door middel van een kledingrek. Kledingrekken die je gewoon op de vloer kunt plaatsen. Sommigen hebben normale poten, sommigen hebben wielen zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Het grote voordeel van een kledingrek, is dat je geen gaten in de muur hoeft te boren:
IKEA kledingrekken
Koperen kledingrek van Leenbakker
Bijzondere kledingrekken

Kledingroede maken

Kledingroede maken

IKEA kledingroede

Zoals we van IKEA gewend zijn, hebben zij verschillende ideeën en systemen voor het creëren van een kledingroede:
Algot
Stolmen
Mulig

Algot en Stolmen van IKEA zijn geweldige systemen voor het creeeren van complete opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld een inloopkast. Mulig is slechts een simpele uitrekbare kledingroede, die je eenvoudig met een aantal schroeven aan de muur kunt monteren. Door meerdere Mulig kledingroedes naast elkaar of boven elkaar te monteren, is het ook mogelijk om een inloopkast te creëren.

Kledingroede maken

Kledingroede maken

Kledingroede maken

Kledingroede maken

Kledingroede maken

Steigerbuizen

Een van de meest populaire manieren voor het maken van een kledingroede is door middel van steigerbuizen. Het grote voordeel van steigerbuizen is dat het flexibel is. Bij bouwmarkten zoals Praxis, karwei of Gamma zijn steigerbuizen en bijbehorende koppelingen te koop. Daarmee kan je jouw eigen kledingroede samenstellen. Er zijn ook speciale webshops die gespecialiseerd zijn in steigerbuizen en koppelingen. Deze bijvoorbeeld.

Kledingroede maken

Kledingroede maken

Bron: Avenuelifestyle.com | Jiami.nl | Charandthecity.indiedays.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate