Vloerkleed in de slaapkamer


Een vloerkleed in huis is onmisbaar. Naast de vele functionele voordelen, is een vloerkleed ook gewoon erg decoratief. Een vloerkleed is dus altijd een goed idee. Van de hal tot de woonkamer of zelfs in een buitenruimte zoals de tuin of het balkon. Je zou een vloerkleed zelfs aan de muur kunnen hangen als leuk een alternatief voor een schilderij. Naast de woonkamer, is de slaapkamer dé aangewezen plek in huis voor een vloerkleed. Vandaag willen we laten zien op welke manieren je de vloerkleed in de slaapkamer kunt plaatsen. We zijn erg benieuwd welke manier jou het meest aanspreekt!

Vloerkleed in slaapkamer

Naast het bed

De meest populaire positie van een vloerkleed in de slaapkamer is naast het bed. Het grote voordeel van een vloerkleed naast het bed is dat je uit bed kunt stappen zonder dat je last hebt van koude voeten. Je moet alleen nog wel de keuze maken aan welke kant van het bed je het vloerkleed plaatst. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan beide kanten een vloerkleed te plaatsen. Twee dezelfde of juist twee verschillende.

Vloerkleed naast bed

Vloerkleed naast bed

Vloerkleed naast bed
Als het bed aan één kant tegen de muur is geplaatst, dan is een vloerkleed naast het bed vaak de mooiste optie.

Aan het uiteinde van het bed

Wat ook een erg leuk idee is, is een vloerkleed aan het uiteinde van het bed. Op die manier is één vloerkleed voldoende. Alhoewel meerdere vloerkleden ook geen slecht idee is. Je zou bijvoorbeeld meerdere kleden kunnen laten overlappen.

Vloerkleed uiteinde bed
Een vloerkleed aan het uiteinde van het bed kan je erg leuk combineren met een bankje, een lage kast of bijvoorbeeld een stoere vintage houten kist.

Vloerkleed uiteinde bed

Vloerkleed uiteinde bed

Vloerkleed uiteinde bed

Onder het bed

Een vloerkleed onder het bed is ook erg leuk. Je moet er wel op letten dat het vloerkleed groot en breed genoeg is, zodat het aan de zijkanten kan uitsteken. Een variant van dit idee, is dat je een vloerkleed half onder het bed plaatst. Het mooiste is dat je dat aan het uiteinde van het bed doet.

Vloerkleed onder het bed

Vloerkleed onder het bed

Vloerkleed onder het bed

Vloerkleed onder het bed

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate