In deze woning wordt een Jaguar als pronkkast gebruikt!


In de afgelopen jaren hebben we heel veel ‘ongebruikelijke’ vormen van wanddecoratie voorbij zien komen. Decoratie die eigenlijk niet bedoeld zijn voor aan de wand. Een vloerkleed aan de muur bijvoorbeeld of fietsen aan de muur. En nu en dan hebben we ook interieurs laten zien, waar gitaren, skateboard decks en surfboards als wanddecoratie in huis worden gebruikt. In onderstaande woning gaan ze zelfs een stapje verder. Daar hebben ze namelijk een grote auto aan de muur gemonteerd, een oude jaguar!

Duurzame woning

Het is het huis van Sanne Oomen van Oomen Ontwerpt. Sanne is architect, interieurarchitect, ontwerper én beeldhouwer. Dat ze getalenteerd is heeft ze bewezen met een aantal hele leuke en inspirerende projecten. Haar eigen huis, het Dutch Mountain project, is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is gelegen in het Goois Natuurreservaat, en het kenmerkt zich met vele duurzame aspecten. Dat zie je terug in op verschillende vlakken. Van het materiaalgebruik en esthetiek in het ontwerp tot de techniek.

Flexibele inrichting

De creatieve alleskunner omschrijft haar huis als een eenvoudige schoenendoos. De achterkant is ingericht met een mooie lichte open ruimte, waar de keuken en woonkamer zijn gecombineerd. De privéruimtes bevinden zich aan de voorkant van het huis, die als licht inbouwpakket gebouwd zijn, waardoor het huis ook een super flexibel karakter heeft.

Interieur en inrichting

Het huis is voorzien van enorme grote raampartijen en een super hoog plafond. Hierdoor is het het er lekker licht en ruimtelijk. Er zijn mooie materialen gebruikt zoals hout, beton en staal. Hiermee is een stoer en modern interieurontwerp gerealiseerd, die ook heel veel warmte en sfeer uitstraalt.

Door het gehele huis kom je heel veel leuke, unieke en persoonlijke items tegen. Verschillende prachtige antieke kasten, de trap naar de keuken met traptreden van skateboard decks, een opgezette harnaus, etc. In de keuken hebben ze zelfs hun oude jaguar aan de muur gemonteerd. Het is een milieuvriendelijke woning. Het zou erg raar zijn als ze deze benzineslurper elke dag zouden gebruiken om op en naar naar Amsterdam te rijden. Daarom hebben gebruiken ze de prachtige auto in de keuken als pronkkast voor het opbergen van boeken, flessen drank en kunst.

Bron: Krft.nl

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate