Het mooie sexy hotel toilet van Meg!


Vandaag willen we iets heel bijzonders laten zien. We gaan geen binnenkijker laten zien van een mooi huis, we gaan geen keuken laten zien, en we gaan ook niet binnenkijken in een mooie badkamer. Vandaag willen we jullie inspireren met het resultaat van de verbouwing van de kleinste ruimte van het huis – het super leuke toilet van Meg Biram!

Meg Biram is een contemporary kunstenares gevestigd in het metro area van Washington D.C.. Met een constante reeks kunstlessen in het Nelson-Atkins Museum of Art, creatieve projecten en museumbezoeken over de hele wereld, is kunst de belangrijkste passie in haar leven gebleven. Maar als je haar mooie toilet ziet, dan weet je meteen ook dat ze een heel goed gevoel heeft voor mooie interieurs.

Meg heeft heeft het geluk dat haar man erg handig is. Hij had vroeger een vloerenbedrijf, en hij houdt er gewoon van om dingen te bouwen in en rond het huis. Hij is dan ook de aangewezen persoon die alle interieurwensen van Meg in vervulling brengt. Zo heeft hij de patio tuin helemaal opgeknapt, en heeft hij ook de super mooie inloopkast gerealiseerd. En niet zo lang geleden hebben ze dus ook hun toilet volledig verbouwd.

mooi vintage toilet groene muren geometrische tegels

Groene muren

Meg had een redelijk goed idee van wat ze precies wilde, die ze zelf omschrijft als een sexy hotelbadkamer. Ze heeft gekozen voor strakke naadloze muren, die geschilderd zijn met een donkergroene muurverf, Tarrytown Green van het merk Benjamin Moore – Van de plinten helemaal tot aan het plafond, inclusief de schuine wand. De groene muren geven het toilet die sexy hotel vibe, zoals Meg dat graag wilde. De kleur staat bovendien prachtig bij de nieuwe vloer – Prachtige geometrische vintage tegeltjes met een chique marmeren look.

vintage toilet donkergroene muren

lijsten in wc

Vintage staande wc pot

De meeste mensen die tegenwoordig hun toilet verbouwen, kiezen voor een strak inbouwreservoir, met een toilet die mooi boven de vloer zweeft. Passend bij de retro look, heeft Meg juist gekozen voor een ouderwetse staande wc pot. Wilde jij ook altijd al zo’n ouderwetse wc kopen? Je hoeft je er dus absoluut niet voor te schamen. Meg bewijst dat het juist heel mooi kan zijn.

vintage toilet staande wc pot

Fonteintje meubel

Aan de muur tegenover de wc pot, is het ‘fonteintje’ geplaatst. ‘Fonteintje’ tussen haakjes, want het is eigenlijk een volwaardige wastafel inclusief meubel. Natuurlijk is de meubel helemaal in dezelfde klassieke stijl, geverfd in hoogglans zwart, en afgewerkt met mooie gouden deurgrepen en een zwart marmeren werkblad. De zwarte kraan past er ook erg stoer bij.

vintage chique toilet fonteintje meubel

Leuke styling

Ben je op zoek naar leuke ideeën om je toilet leuker te maken? Let dan vooral ook op de kleine details die Meg heeft toegevoegd in haar toilet. Passend bij de chique hotel vibe, heeft ze gekozen voor verschillende gouden accenten. We hebben het al gehad over de gouden deurgrepen, maar andere voorbeelden zijn de grote ronde spiegel boven de wastafel, de chique gouden wandlamp boven de spiegel, en het haakje voor het washandje. De wc-rolhouder en de lijsten aan de grote muur zijn wel weer zwart, net als de zwarte kraan. Ook mooi!

lijsten in wc

Fotografie: Emma Weiss

Bekijk ook:
10x Toilet inspiratie
Toiletbril vervangen – handleiding

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate