Mooie moderne badkamer met een spa gevoel


Onlangs hadden we die mooie kindvriendelijke woonkamer laten zien, die ontworpen is door Russische ontwerpbureau Line Design Studio. Naast die mooie woonkamer, zijn ook de andere ruimtes erg mooi ingericht. De badkamer vinden wij bijvoorbeeld heel erg bijzonder. Die willen we vandaag dus aan jullie laten zien!

Mooie moderne badkamer met een spa gevoel

Moderne voorzieningen

Net als de rest van het appartement, heeft de badkamer ook een uniek ontwerp gekregen van het ontwerpbureau. Het is een hele fijne ruimte, die dankzij een groot raam, erg licht is. En omdat het vrij ruim is, is de badkamer ook ingericht met veel moderne gemakken. Je vindt hier alles wat je van een luxe moderne badkamer zou verwachten. De combinatie van een ruime inloopdouche en een ruim ligbad was een absolute musthave voor de bewoners. Je vindt hier veel opbergruimte in de vorm van grote kasten. Een grote wastafel mag natuurlijk ook niet ontbreken. En daarnaast tref je hier ook een toilet én een bidet aan.

Mooie moderne badkamer met een spa gevoel

Patroontegels op vloer en achterwand

Het badkamerontwerp kenmerkt zich met een lichte neutrale look. De vloer vormt een mooie blikvanger, die volledig betegeld is met mooie patroontegeltjes. Deze tegels vind je ook terug aan de achterwand van de wastafel, die helemaal doorloopt over de gehele breedte van de muur, boven het toilet en de bidet. Het grote gedeelte aan de muur boven de patroontegels, is voor de ene helft bekleed met houten bekleding, en voor de andere helft bekleed met een grote spiegel.

Witte metrotegels

Voor de overige muren is er gekozen voor de combinatie van strakke grijze wanden en een lambrisering van klassieke witte metrotegels. Deze metrotegels vind je aan de zijkant van het bad, aan de muur boven het bad, in de muren van de inloopdouche en ook de radiatorombouw is betegeld met diezelfde tegels.

Mooie moderne badkamer met een spa gevoel

Bad en inloopdouche op een verhoogde vloer

Dé grote blikvanger in deze badkamer wordt gevormd door de combinatie van het bad en de inloopdouche. Deze combinatie naast elkaar is namelijk ingericht op een verhoogde vloer, die volledig bekleed is met mooie houten planken. Deze houten planken geven de badkamer een heerlijke spa uitstraling. Aan de rand van deze houten planken is bovendien verlichting gecreëerd, net als bij de betegelde achterwand en aan de rand van het plafond. Het verlichting zorgt voor een nog luxere beleving in de badkamer.

Mooie moderne badkamer met een spa gevoel

Bron: Ldinterior.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate