Tadelakt en OSB in badkamer ontwerp


De interieur architecten van Auxau Atelier d’Architecture hebben in 2013 een prachtig appartement ontworpen uit Brussel. Een karakteristiek appartement met originele details zoals de hoge plafonds en de daarbij horende sierlijke ornamenten. Deze basis hebben ze gecombineerd met een moderne interieur inrichting met moderne meubels, oplossingen en materialen. En één van die materialen die gebruikt is, zijn OSB planken. Dit zie je vooral terugkomen in het ontwerp van de badkamer.

Tadelakt en OSB in badkamer ontwerp

Het is een vrij kleine badkamer die een hele stoere uitstraling heeft gekregen. Zowel de muren als de vloer zijn bekleed met lichtgrijze tadelakt. Er is een inloopdouche gecreëerd, die middels een geblindeerde glazen wand gescheiden is van de rest van de badkamer. In de inloopdouche zie je dat de regendouche en de kranen strak in de muur zijn verwerkt. En de rood gekleurde designradiator is natuurlijk ook een eyecatcher.

En zoals gezegd is er met OSB houten planken een badkamermeubel gemaakt met spiegelkast en moderne wastafel. Perfect passend bij de stoere uitstraling van het ontwerp.

Inloopdouche met regendouche

OSB badkamermeubel

OSB kast

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate