Wanneer wel en niet een tv-meubel?


Bij de opkomst van de flatscreen ontstond er onmiddellijk de discussie: tv-kast behouden of niet? Nu, na zovele jaren, is die discussie er nog altijd. En toch is de tv-kast nog altijd een van de meest populaire kasten van dit moment. De industriële stijl en daarmee ook de industriële kasten zijn ook in populariteit gestegen. Als we dan de optelsom maken, dan moeten we vaststellen dat een industriële tv-kast wel heel erg populair is, flatscreen of geen flatscreen.

Wanneer wel en niet een industriële tv-kast?
Als je een industrieel interieur hebt, kun je niet anders dan ook voor je tv meubel industrieel te kiezen. De vraag is eerder: ook al heb je een flatscreen, ga je dan nog een tv-kast plaatsen? Deze vraag gaat echter nog verder: ook al heb je helemaal geen tv, ga je dan nog een tv-kast plaatsen? Wel, het antwoord is in de meeste gevallen gewoon: ja! Het is alsof het in onze genen zit dat daar, op die plek in de salon, een brede lage kast moet komen. Als je industriële tv-kast er niet staat, dan mis je iets, dan is er een lege, onaangenaam aanvoelende plek in je huis. En dat is gewoon ondenkbaar.tv meubel zonder tv

Welke industriële tv-kast kies jij?
Misschien heb je al een aantal industriële kasten in huis: dressoir, vitrinekast, nachtkastjes… Kies je tv-kast dan in exact dezelfde materialen, vormen en kleuren als je overige kasten. Ga je voor rauw zwart met ruw hout, of ga je voor stoer wit met glas? Hou hetzelfde dan aan voor je industriële tv-kast. Je hoeft ook niet altijd voor de klassieke brede tv-kast te gaan. Als je wat minder ruim woont, kun je ook met een smallere tv-kast een stijlvol geheel creëren. Of kijk bijvoorbeeld eens naar een industriële zwevende tv-kast of een stoer wandrek waarop je tv kan rusten. Je industriële tv-kast hoeft ook niet altijd een kast met vierkante vormen op lage poten of zonder poten te zijn. Ook mooie rondingen en fijne hoge poten kunnen best nog voldoende stoer zijn om in je industriële pand te passen.

soorten tv meubel

Bekijk je industriële tv-kast eens out-of-the box. Het mag gerust eens wat anders zijn. Hoe origineler jij je industriële kast kiest, hoe meer ze een eyecatcher wordt.

Bekijk ook:
TV ophangen zonder zichtbare kabels
10x Zwevende TV meubel
TV in de keuken
Beamer in huis!
60x Woonkamer ideeën

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate