2415EW – Modern warm interieur uit Vietnam


Houd je van moderne strakke interieurs? En kan je intens genieten van een mooi uitzicht? We nemen je vandaag mee naar een super mooi modern appartement uit Vietnam, die wellicht heel dicht bij jouw droomappartement komt. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

Het 2415EW appartement is een project van DaoHo Studio, gelegen in het op één na hoogste appartement van het indrukwekkende Eurowindow Building. De buitenkant van het gebouw is bekleed met hoogwaardig geluid- en hittebestendig aluminiumglas vervaardigd door, je raad het al, Eurowindow.

Het gaat om een hoekappartement, waar je te maken aan één kant dus een super mooi uitzicht hebt over de drukke stad. En dankzij de grote raampartijen heb je er ook te maken met een enorme hoeveelheid natuurlijk licht. Er was echter een slaapkamer die een deel van het uitzicht verborg, waardoor een deel dus niet zichtbaar is. Dat was dan ook de grote uitdaging bij het renoveren van dit appartement.

warm interieur houten vloer plafond

Een appartement om in te ontspannen

De eigenaar van deze flat vertelde de architecten dat hij van muziek houdt en dat hij niet alleen een appartement wil om in te wonen. Het moet ook een ontspanningsruimte zijn, om te genieten van muziek en wijn. De oplossing door de architecten is om een complete nieuwe indeling te maken. Er zijn een aantal muren verwijderd om een ​​open leefruimte te creëren.

Open leefruimte

Ze gebruikten een halve ruimte voor de keuken en woonkamer, ingericht in het midden van het appartement. Deze leeftuimte hebben ze de ‘chill out space’ genoemd. Er was een dikke betonnen collum aanwezig in de ruimte, waar ze niet zo blij mee waren. Daarom hebben ze er een op maat gemaakte spiegelwand van gemaakt. Het ziet er niet alleen mooi uit, het creëert ook een paranoma-zicht in de ruimte – er is geen begin- of eindpunt.

Hoewel er alleen maar aparte slaapkamers zijn gecreëerd, hebben ze allemaal een open karakter gekregen, dankzij het gebruik van matglazen wanden. Het glas ziet er niet alleen mooi uit, ze maken de slaapkamer ook ruimtelijker en lichter. Ze hebben het bovendien gecombineerd met stoere zwarte stalen kozijnen.

warm interieur woonkamer spiegelwand houten plafond warm interieur glazen wand in muur woonkamer minimalistische eethoek warm interieur houten plafond woonkamer houten bankje hal

Open keuken met kookeiland

De hoofdingang van het appartement wordt geblokkeerd door het kookeiland, wat tevens als bar wordt gebruikt. Een geborsteld koperen kookeiland dat dé blikvanger is geworden van het interieur. De keuken zelf is geplaatst op een met terrazzo beklede verhoging, maar het u-vormige kookeiland steekt voor de helft buiten deze ruimte, waardoor het meteen opvalt als je de ruimte binnenloopt. Het koperen kookeiland hebben ze gecombineerd met een op maat gemaakte eikenhouten keuken.

koperen kookeiland u -vormig koperen kookeiland hal moderne keuken koperen eiland houten keuken geborsteld koperen eiland

Modern warm interieur

In de meeste ruimtes ligt een mooie houten vloer, die het interieur warm en sfeervol maakt. En wat bijzonder is, is dat ook het plafond is bekleed met houten bekleding. Het houten plafond zorgt niet alleen voor nóg meer warmte en sfeer, maar het het geeft het appartement ook een hele luxe uitstraling. Vooral in combinatie van inbouw- en opbouwspotjes.

Luxe master bedroom

De leefruimte met de woonkamer en keuken ziet er super mooi uit, maar ook de master bedroom met badkamer ensuite mag er wezen. Net als voor de keuken, is er een verhoging gecreëerd voor de open badkamer. En ook daar tref je de overgang van de warme houten vloer naar de terrazzo vloer. Op de grens tussen de slaapkamer en de badkamer is een grote strakke witte scheidingswand is geplaatst, die ook als hoofdbord wordt gebruikt voor het bed. Het grootste gedeelte van het bed zweeft als het ware over het lagere gedeelte van de slaapkamer, over de houten vloer.

2415ew modern warm interieur vietnam

moderne badkamer terrazzo hout

open badkamer ensuite verhoging terrazzo vloer

Bekijk ook:
Modern industrieel appartement van 82m2
Modern appartement met underlayment interieur
Dit moderne appartement is erg leuk, speels en praktisch ingericht

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate