TV aan de muur


Steeds meer mensen besluiten hun TV aan de muur op te hangen. Het heeft als voordeel dat je daarmee ruimte bespaard op je tv-meubel, zodat er meer plek is voor randapparatuur. Daarnaast ziet een TV aan de muur er ook gewoon heel strak en mooi uit. Het is bovendien redelijk eenvoudig te monteren, gezien er een enorm aanbod is van goede beugels. Het is dan ook niet de uitdaging om de TV aan de muur op te hangen, maar om alles eromheen in te richten. Wij inspireren je vandaag met de mooiste inspiratie voorbeelden!

TV aan de muur

TV meubel

Bij het ophangen van de TV aan de muur, is er één ding wat het meest belangrijk is, namelijk de TV meubel. Ondanks dat je de TV gaat ophangen, heb je tóch een meubel nodig voor het opbergen van bijvoorbeeld een dvd speler of het kastje van Ziggo of KPN. Daarnaast kan je de kast super goed gebruiken om het geheel leuk te decoreren. Plaats er bijvoorbeeld een leuke vaas op of stapels mooie boeken en tijdschriften. Een leuke glazen stolp, kaarsen, je kunt het zo gek niet bedenken. En dan heb je ook nog een keuze tussen een zwevende meubel of gewoon een TV meubel die op de vloer geplaatst wordt.

Kabels wegwerken

Omdat de TV aan de muur is opgehangen, komen de kabels meer tevoorschijn. Daarom is het aan te raden om deze netjes weg te werken met kabelgoten, zodat deze uit het zicht zijn.

Muurdecoratie

Naast de TV meubel is ook de muur iets om rekening mee te houden. Je zou het strak en minimalistische kunnen laten. Maar je zou de muur ook kunnen decoreren met allerlei leuke accessoires. Denk aan fotolijstjes, posters, geweien, een wandlamp, noem maar op.

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

TV aan de muur

Bron: Decordots.com | Blog.stylizimo.com | Homedit.com | boligmagasinet.dk

2 Comments

  1. Pingback: Beamer in huis! | HOMEASE

  2. Pingback: 10x Zwevende TV meubel | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate