Pastel muur inspiratie


Pastel kleuren zijn prachtige zachte kleuren die altijd een goed idee zijn voor een interieur. Dit kunnen kleine accessoires zijn zoals kussens, service of posters, maar je kan ook veel groter denken. Een vloer is misschien té gewaagd, maar een pastel gekleurde muur kan een heel bijzonder fris effect hebben op de ruimte.

Pastel roze muur in woonkamer

En eigenlijk geldt dat voor elke ruimte. Of het nou gaat om de woonkamer, slaapkamer, badkamer, half of kinderkamer. Pastel kleuren kunnen overal. Combineer dit met neutrale kleuren om de het geheel in balans te brengen. Schilder bijvoorbeeld één muur pastel roze en alle andere muren wit.

Mooie pastel muren

Pastel groene muur

Pastel muur groen

Pastel muur keuken

Pastel muur slaapkamer

Pastel muur woonkamer

Pastel roze muur

Pastel roze muur slaapkamer

Mogelijke pastel kleuren: roze, blauw, groen, paars, grijs, geel.

Welke pastel kleur zou jij kiezen voor je muur?

4 Comments

  • Hoi Floor,

   Wij raden aan om deze foto’s mee te nemen naar de bouwmarkt. Daar kunnen ze je heel goed helpen om de exacte kleurcodes erbij te vinden.
   Succes!

   Team Homease

 1. Dag,
  Waar is de pastelkleurige kast op plaatje 2 verkrijgbaar?

  • Hoi Marlies, bedankt voor je reactie. We hebben helaas geen idee wat voor exacte kleurcode gebruikt is. We raden aan om de foto mee te nemen naar de bouwmarkt of een verfspecialist. Zij beschikken over super uitgebreide kleurenwaaiers. Daar zit vast een tint bij die er op lijkt. Succes!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate